Sam Bennett: Bliver nødt til at vinde
19. maj 2017 14:34 af Christian BergFoto: Sirotti

Den eksplosive irer vil ikke nøjes med flere podieplaceringer, og i stedet vil han tage karrierens største sejr.

Dagens etape i Giro d’Italia er sprinternes sidste mulighed for vinde en etape i årets udgave af den italienske Grand Tour. Gaviria tog i går en suveræn sejr, og spørgsmålet er, hvem der kan udfordre ham.

 

En af de ryttere, der vil forsøge, er Sam Bennett, som blev nummer tre i gårsdagens sprinteropgør. Ireren kører for Bora-hansgrohe, og i går gav de ham et glimrende lead-out. Han tager derfor skylden for, at det ikke blev til en etapesejr for det tyske mandskab.

 

”Gutterne gjorde et fantastisk stykke arbejde, men jeg blev fanget, da Quick-Step kom fra venstre. Jeg forventede det ikke. Jeg tøvede et øjeblik og gik i stå. Det var min egen fejl. Gutterne på mit hold lavede et fantastisk arbejde, men jeg ved ikke, hvad jeg gjorde,” siger Bennett.

 

Den 26-årige sprinter var i starten af Giroen hårdt plaget af sygdom, men ifølge ham selv er han tilbage på 100 procent. Derfor sætter han næsen op efter en forbedring af de tre tredjepladser, som han har kørt hjem indtil videre. Nu vil Sam Bennett nemlig bestige podiets øverste trin, hvilket han aldrig før har gjort i en Grand Tour.

 

”Jeg må give gutterne æren. Uden dem ville jeg ikke køre i top tre hele tiden, men vi kom for at vinde en etape og ikke for at køre på podiet.”

 

”Jeg bliver nødt til at gøre det. Jeg bliver nødt til at få en etapesejr her. Jeg er en smule skuffet, men jeg bliver nødt til at tage nogle positive ting med vindere. Lead-out toget er fantastisk, og jeg har været meget stabil selv med sygdom, så det giver mig selvtillid.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG