Sagan: Nibali havde nosserne i finalen
17. marts 2018 19:46 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Verdensmesteren Peter Sagan afventede reaktionen fra de andre ryttere i finalen efter Nibalis angreb, men måtte vente forgæves. På bagkanten af Milano-Sanremo roser han Nibali for at udvise stort mod i finalen og bruge hans eneste chance.

Sagan havde på forhånd forudset, at Poggio-stigningen, som altid, ville blive den helt store kampplads. Kamp var der dog ikke det store af, før end at Nibali kom væk. Herefter skiftedes flere ryttere til at tage fronten, herunder Kwiatkowski og Sagan. Ingen af de to lod dog hinanden køre væk, og Sagan virkede til at være en smule i defensiven.

 

Derfor kunne han komme samlet ind med flere af de hurtige ryttere på stregen, som skulle spurte om de sekundære placeringer. Det blev til en sjetteplads for Sagan, som endnu har til gode at vinde Milano-Sanremo. Han er dog stadig glad, specielt på Nibalis vegne over den smukke sejr.

 

”Som altid var det vigtigste moment på Poggio. Vincenzo overraskede alle med et angreb, og ingen gad at svare tilbage på det. Personligt ventede jeg på at se, hvad andre ville gøre, men det endte med ingenting. Jeg er meget glad på Vincenzos vegne, kun han viste, at han havde nosserne. Det var en flot sejr, og han må være glad,” siger Sagan ifølge Velopro.fr.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG