Sagan har sat dato på 2018-sæsonstart
10. oktober 2017 17:35 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

Peter Sagan åbner den nye sæson med at deltage i Tour Down Under.

For andet år i træk og tredje gang i alt kommer Peter Sagan til at deltage i næste sæsons Tour Down Under i januar. Ved denne lejlighed bliver det første gang, at Sagan skal lufte sin nye regnbuetrikot, som han har vundet de sidste tre år.

 

Tour Down Under er nemlig en god måde at skyde sæsonen i gang på - selvom han noget utroligt endnu ikke har fået en etapesejr i det australske løb.

 

”Jeg glæder mig til at starte 2018-sæsonen med regnbuestriberne på ryggen igen i Australien til Tour Down Under. Det er en perfekt start på WorldTouren hvert år. Det har det hele - en udfordrende og hård rute, varmt vejr og passionerede fans, der hepper lige meget hvad,” forklarer Sagan til Advertiser.

 

”Det er vigtigt at starte sæsonen godt med Bora-hansgrohe, og der er intet bedre sted at gøre det end Sydaustralien til Tour Down Under.”

 

I år endte Peter Sagan som nummer to på hele tre af de seks etaper i Tour Down Under.

 

Peter Sagan vandt udover VM også Kuurne-Bruxelles-Kuurne, to etaper i både Tirreno-Adriatico og BinckBank Tour, en enkelt i Tour of California, Tour de Suisse, Tour de France og Tour de Pologne og endagsløbet GP Quebec.

 

Det medførte, at 27-årige Sagan i år røg over 100 sejre i sin tid som professionel.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG