Sagan: Californien-sejr er et mål hvert år
17. maj 2017 11:15 af Anton Kjøller AlexandersenFoto: Sirotti

Verdensmesteren tog sejren på 3. etape af Tour of California. Han er glad for sejren, hvor hans bror spillede en afgørende rolle på etapen. 

Peter Sagan vandt i nat sin sejr nummer 16 i Tour of California. Sejren kom i hus, da verdensmesteren slog Rick Zabel og Simone Consonni i spurten. Og etapesejren gør verdensmesteren glad, der hvert år jagter sejre i Californien.

 

”Jeg er meget glad på mine egne vegne og for vores resultater med holdet. Vi vandt i går og i dag, og vi har stadig den gule trøje. At vinde en sejr i Californien er et mål hvert år,” siger Peter Sagan i en pressemeddelelse.

 

På løbets første etape lykkedes det lige akkurat ikke at vinde, da han blev slået af Marcel Kittel. Men på Tour of Californias 3. etape var Sagan hurtigst og tog sejren. Sejren kom blandt andet i hus på grund af hjælp fra verdensmesterens bror, Juraj Sagan.

 

”Min bror arbejdede meget i dag i jagten på udbruddet. Hver spurt har en forskellig historie. Jeg var en smule bagud, men en holdkammerat hjalp mig med at komme i den rigtige position inden det sidste sving,” lyder det fra verdensmesteren.

 

Etapesejren var Sagans fjerde sejr i denne sæson. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG