Rygte: Tre Vuelta-wildcards bliver spanske
24. januar 2018 14:20 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Unipublic

L'Equipe har sat navn på de fire hold, som får wildcards til årets Vuelta a España - tre af disse er spanske. 

Spansk cykelsport ser ud til endelig at være på vej frem igen efter nogle magre år, hvor de trods store sejre fra profiler som Alberto Contador og Alejandro Valverde har lidt under økonomiske problemer. Således var der i 2017 kun to professionelle spanske hold, Movistar og Caja Rural - Seguros RGA, men i år er det antal fordoblet.

 

Det er unægteligt godt nyt for spanske ryttere såvel som cykelfans, og noget tyder på, at Vuelta a España-arrangørerne vil gøre alt, hvad de kan, for at lade fremgangen fortsætte. Ifølge L'Equipe får nemlig både Euskadi Basque County - Murias og Burgos-BH, de to nye professionelle kontintalhold i Spanien, nemlig wildcards til deres hjemlands største løb.

 

Derudover får Caja Rural - Seguros RGA et forventet genvalg, mens også franske Cofidis kommer med. 

 

Skulle tilfældet være det, som L'Equipe afslører, vil det betyde fortsættelsen af en tendens, hvor Grand Tour-wildcards i overvejende grad uddeles efter mandskabernes nationalitet. I både Giro d'Italia og Tour de France er tre af de fire wildcards givet til henholdsvis italienske og franske hold, og nu se spanske hold ud til at få samme fordel til Vueltaen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk