Rygte: Paris-Nice 2018 med enkeltstart i Saint-Etienne
03. januar 2018 19:00 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Mens flere af cykelsportens helt store løb allerede har afsløret deres ruter i 2018-sæsonen, mangler vi endnu at få bekræftet den officielle rute for Løbet mod Solen, Paris-Nice. Nu tyder rygter på, at der kommer en markant ændring i ruten.

ASO har allerede indkaldt til pressemøde om bare seks dage, hvor ruten for næste års løb officielt skal præsenteres, men nu melder France Bleu ifølge Spaziociclismo, at løbet bliver ændret en smule. Normalvis plejer løbet at have tre etaper i det sydlige Frankrig. Det bliver angiveligt til fire i 2018.

 

Løbet, som køres fra 4. til 11. marts, og her er det altså specielt spændende at kigge på d. 7. marts. Ifølge nyhedsmediet er det altså på denne dag, at Saint-Etienne bliver værtsby for en tidskørsel. Derudover får feltet angiveligt også fornøjelsen af at overnatte i byen, inden de næste morgen skal rejse hele 300 kilometer til byen Salon-de-Provence, for derefter at begive sig ud på etapen d. 8. marts. Dette vil uden tvivl bringe store logistiske udfordringer med sig.

 

Om avisen bare har fået fat i tilfældige rygter eller om løbet kommer til at tilbringe mere tid i det sydfranske står meget klarere om kun seks dage. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG