RusVelo fuldender 2018-truppen
03. december 2017 14:53 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Bob Martin

Tre russiske talenter er de sidste tilføjelser til RusVelo-Gazproms trup for 2018, som består af 18 ryttere.

Evgeny Kobernyak, Stepan Kurianov og Alexander Vlasov. Med tilføjelsen af disse tre navne har det russiske professionelle kontinentalhold RusVelo-Gazprom fuldendt deres trup til 2018-sæsonen der, som sædvanligt, kun består af russiske ryttere.

 

De tre talenter er dermed de seneste i en lang række af ryttere, der er klatret op til toppen af det russiske cykelforbunds udviklingsstige, og som nu får chancen til at udmærke sig i et stort europæisk løbsprogram, som blandt andet udmøntede sig i en etapesejr i Giro d’Italia 2016 til Alexander Foliforov.

 

Kobernyak og Kurianov kommer ligeledes også fra RusVelos udviklingshold, mens Vlasov har taget en international omvej mod sit hjemlands største hold med ophold i italiensk ungdomscykling - i år blev det eksempelvis til en niendeplads i U23-rytternes Lombardiet Rundt for den 21-årige russer.

 

Holdets manager, Renat Khamidulin, er godt tilfreds med de ryttere, han får til rådighed i den kommende sæson.

 

”Truppen er blevet styrket ved tilgangen af disse tre talenter. Vi er ved at føre en ny generation af ryttere frem, og de er alle blevet opfostret i vores system. Snart vil de blive stærke og stabile professionelle ryttere, der leverer sejre for Gazprom-RusVelo og det russiske landshold,” lyder den selvsikre udtalelse fra Khamidulin.

 

”Derudover vil vi fortsætte vores samarbejde med det russiske cykelforbund og vores udviklingshold. Kun ved at finde og udvikle på unge talenter, kan vi drømme om langvarig succes.”

 

RusVelo-Gazproms 2018-trup:

Ildar Arslanov, Igor Boev, Alexander Vlasov, Evgeny Kobernyak, Dmitry Kozonchuk, Stepan Kurianov, Sergey Lagutin, Roman Maikin, Artem Nych, Alexander Porsev, Ivan Rovny, Alexey Rybalkin, Nikolay Trusov, Sergey Firsanov, Alexander Foliforov, Nikolay Cherkasov, Evgeny Shalunov og Sergey Shilov.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk