Prøv vores nye app
Rundt om Movistars Tour-trup
06. juli 2018 18:00Foto: A.S.O.
af Tobias Munck Sørensen

Tour de France nærmer sig med hastige skridt, og vi varmer op ved at analysere hvert af de 22 deltagende hold. I denne artikel er fokus på Movistar.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

Los tres amigos, på dansk de tre venner er det ironiske tilnavn til kaptajnsituationen på årets Movistar-hold i Touren. Efter at have erhvervet sig Mikel Landa forud for sæsonen har man truffet det temmelig opsigtsvækkende valg at lade både Landa, Nairo Quintana og Alejandro Valverde stille til start i Tour de France med henblik på for alvor at ville kunne byde Team Sky op til dans.

 

Dermed sjoflede man Giroen, hvor man alligevel næsten endte på podiet med den ecuadorianske åbenbaring i form af Richard Carapaz, og i stedet skal de tre amigos stå igennem både Touren og Vueltaen side om side.

 

Der er en almindelig opfattelse af, at det hele nok er lidt et røgslør, og at Quintana er den reelle kaptajn, men det er i min optik en forfejlet forestilling. De siger på holdet, at de tre er ligestillede, og det giver god mening at vente til efter niende etape og brostenene med at deklarere en kaptajn - og i virkeligheden er det unødvendigt, da tre ligestillede kaptajner i sandhed giver taktiske muligheder i bjergene, hvis de har offervilligheden for hinanden.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Sidste års Tour var et mareridt for det spanske hold, der havde Quintana og Valverde til start. Quintana havde kørt Giro og var udadtil kaptajnen, men han faldt igennem og endte end ikke i top 10. I det skjulte håbede man på det helt store fra Valverde, for hvem den meget bløde rute lå helt perfekt og som havde haft et fuldkommen uforligneligt forår med sejre i Catalonien Rundt, Baskerlandet Rundt, Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège.

 

Desværre endte en stækket Froomes sandsynligvis værste rival med at styrte ud af åbningsetapen og i samme ombæring ødelægge sit knæ og bagparti så meget, at der var reel bekymring for, at den 37-årige superstjerne ikke ville komme tilbage til det professionelle cykelfelt. Det er han imidlertid kommet, og med en første uge, der passer ham perfekt, kunne han godt forestilles at have et forspring til Landa og Quintana gående ind til den bjergrige del af Touren.

 

Til at hjælpe dem igennem de første ni etaper har de tre amigos hjælp af José Joaquín Rojas, Imanol Erviti, Daniele Bennati og Andrey Amador, der også vil være den vigtigste hjælp i bjergene, hvor også Marc Soler vil komme til at spille en vigtig rolle på et ustyrligt stærkt Movistar-mandskab, der rytter for rytter er meget tæt på at kunne matche Sky. Spørgsmålet er så, om de har samme sammenhold som den britiske maskine.

Annonce

 

HUSK AT SÆTTE DIT TOUR-MANAGERHOLD. PRÆMIER TIL DE 100 BEDSTE OG 21 ETAPEVINDERE

 

Alejandro Valverde - holdets egentlige chef

 

Nation: Spanien

Alder: 38 år

Professionel siden: 2002

Antal professionelle sejre: 118 (54 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Ellevte deltagelse. Han fik debut i 2005, hvor han besejrede Lance Armstrong i en direkte duel på en bjergetape. Derefter har han i mange ombæringer forsøgt at køre klassement, men først i 2015 lykkedes det ham at komme på podiet med en tredjeplads. Sidste år lå ruten perfekt til ham, men han styrtede ud efter seks kilometer på første etape og pådrog sig en karrieretruende knæskade. Han har i alt tre etapesejre, en pseudoetapesejr og en dag i gult. Bortset fra år 2012 er han sluttet i top 10, hver gang han har gennemført.

Største meritter: 4 sejre i Liège-Bastogne-Liège, 5 i Flèche Wallonne, samlet sejr i Vuelta a España, 6 VM-medaljer (to sølv, fire bronze), 3 samlede sejre i Catalonien Rundt, 2 i Critérium du Dauphiné, 1 i Baskerlandet Rundt, 1 i Abu Dhabi Tour og 2 sejre i Clásica San Sebastián. 9 etapesejre i Vueltaen, 3 i Touren, 1 i Giroen. 6 podieplaceringer i Vueltaen, 1 i Giroen, 1 i Touren, 13 i øvrige WorldTour-etapeløb. 2 andenpladser i Il Lombardia og i Liège-Bastogne-Liège og 3 podieplaceringer i Amstel Gold Race.

Vejen til Touren: La Route d’Occitanie (etapesejr og samlet sejr) og spanske mesterskaber (nummer 4 i enkeltstart og nummer 2 i linjeløb).

 

 

Siden 2005 har Alejandro Valverde med stor autoritet slået sine folder for Eusebio Unzués hold, og med al den succes han har bragt holdet, er der ikke den store tvivl om, at han har en særstatus der transcenderer det faktum, at Nairo Quintana et par enkelte gange har vist sig som en bedre klatrer end Valverde.

 

Derfor er det også svært at forestille sig, at Valverde kommer til at fungere som hjælperytter for colombianeren, som det ellers var tilfældet i 2015 og 2016. Det ville ellers have været ganske plausibelt, hvis Valverdes karriere havde fulgt den normale bane med at være kraftigt for nedadgående i en alder af 38 år.

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

Det har den så bare overhovedet ikke. I løbet af de sidste halvandet år har Valverde for alvor gjort Peter Sagan rangen stridig om titlen som verdens bedste cykelrytter, og murcianeren har vundet otte af sine seneste ni etapeløb (kun Critérium du Dauphiné sidste år undslap sig hans greb, og Touren i fjor medtælles ikke), og med undtagelse af etapen i Ruta del Sol i fjor har han vundet alle de bjergetaper, han har kørt i de otte løb.

 

Med tanke på hvordan Egan Bernal har terroriseret cykelscenen hele sæsonen fremstår Valverdes leg med Bernal i Catalonien Rundt retrospektivt som en af hans allervildeste præstationer i den umiddelbare fortid, og også Miguel Ángel López fik sig en gedigen huskekage i Abu Dhabi Tour, mens Adam Yates gjorde det samme i Volta a la Comunitat Valenciana. Sidste forår gik raseriet ud over blandt andet Alberto Contador og Chris Froome, og det er vel egentlig kun Richie Porte han ikke er blev opmålt i mod i 2017 eller 2018 (Dauphiné fraregnet).

 

Med den fantastiske bjergform han har vist igennem to år, og som vel er bedre end nogensinde før, er det svært at se, at Quintana og Mikel Landa skulle vise sig bedre - især hvis Valverde også kan opretholde det niveau igennem en hel Grand Tour.

 

Dertil skal lægges en første uge, hvor Valverde kan køre med om bonussekunder og give sine to amigos en syngende lussing på brostensetapen. I foråret kørte han med om sejren i Dwars door Vlaanderen, og det var kun en rigeligt pylret Eusebio Unzué, der frarøvede os at se ham gøre det samme i Flandern Rundt fire dage senere.

Annonce

 

Det helt store spørgsmål må være, om en 38-årig kan vinde Touren. Det ville man jo tidligere have svaret nej til uden at blinke, men vi har aldrig set en så god 38-årig før, og derfor er præmissen for spørgsmålet ændret. Det burde i stedet være: Kan Valverde vinde Touren? Det er ikke urealistisk, og efter sit karrieretruende styrt i Düsseldorf i fjor, har han vist ekstrem dedikation for at komme tilbage i den absolutte top af cykelsporten.

 

 

Nairo Quintana - nu skal det være

 

Nation: Colombia

Alder: 28 år

Professionel siden: 2011

Antal professionelle sejre: 35 (19 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Femte deltagelse. To samlede andenpladser, en tredjeplads og sidste års fiasko. To sejre i ungdomskonkurrencen og en sejr i bjergkonkurrencen. En etapesejr.

Største meritter: Samlet sejr i Giro d’Italia (2014) og Vuelta a España (2016). 2 sejre i Tirreno-Adriatico, 1 i Baskerlandet Rundt, 1 i Catalonien Rundt og 1 i Romandiet Rundt. 3 etapesejre i Giro d’Italia, 1 i Tour de France, 1 i Vuelta a España, 1 i Critérium du Dauphiné, 1 i Catalonien Rundt, 1 i Baskerlandet Rundt, 2 i Tirreno-Adriatico, 1 i Romandiet Rundt og 1 i Schweiz Rundt. To samlede andenpladser og en tredjeplads i Tour de France, en andenplads i Giro d’Italia og en fjerdeplads i Vuelta a España.

Vejen til Touren: Schweiz Rundt (etapesejr og samlet tredjeplads).

 

Annonce

 

Læs også
Legende: Pogacar ville være fem minutter efter Merckx

 

Som nævnt er det den fremherskende holdning, at det er Nairo Quintana, der er kaptajn på Movistar i årets Tour. Det kan han også sagtens ende med at være, men det kræver lige, at han overlever niende etapes brosten og ikke taber alt for meget tid til Valverde, hvilket - hvis man kigger på deres kørsel i Dwars door Vlaanderen, hvor de begge var med - ser meget svært ud.

 

Det kræver også, at Quintana finder et bedre niveau, end han har vist i nu tre år. Siden Touren i 2015 har han ikke været på toppen (selvom han vandt Vueltaen året efter), men der er en teori om, at han er blevet kørt lidt for hårdt, hvilket dog er hans egen skyld, da han selv insisterede på at køre Giro-Tour-doublen sidste år efter at have kørt Tour og Vuelta året før.

 

Det er hård kost for en rytter, der kun er i midten af tyverne, men det forklarer ikke, hvorfor han var så dårlig i 2016 i Touren - ja, han blev nummer 3, men det var også et mirakel i sig selv, og han var især i den sidste uge langt svagere end Valverde, der loyalt blev ved hans side og hjalp ham til podiepladsen.

 

Til gengæld er sidste års indsatser helt klart resultat af den hårde kost, og Quintanas meget forsigtige tilgang til årets Tour ser ud til at have båret frugt. I hvert fald var han sublim i Schweiz Rundt, hvor han tog en yderst imponerende sejr på en bjergetape, der slet ikke var så hård, som han lykkedes med at gøre den til.

 

Det lover godt for Quintana, der er en mere ren klatrer end Valverde, og som på sit topniveau bør have det bedre end veteranen i de sidste to uger. Og hvis Froome er under niveau som følge af Giroen, og Quintana holder sig oven vande i den første uge, så har han muligheden får endelig at få opfyldt sin sueño amarillo - den gule drøm.

Annonce

 

 

Mikel Landa - får han endelig fri?

 

Nation: Spanien

Alder: 28 år

Professionel siden: 2011

Antal professionelle sejre: 14 (7 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Tredje deltagelse. I 2016 debuterede han som hjælperytter for Chris Froome og var lidt under vanligt niveau. Sidste år var han meget synlig og endte på en fjerdeplads, et sekund fra podiet.

Største meritter: Samlet tredjeplads i Giroen og fjerdeplads i Touren. 3 etapesejre i Giroen, 1 i Vueltaen, 2 i Baskerlandet Rundt og 1 i Tirreno-Adriatico. Samlet sejr i Giro del Trentino og Vuelta a Burgos.

Vejen til Touren: Schweiz Rundt.

 

 

Læs også
Optakt: 6. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Den harmoni, der efterhånden har indfundet sig på Movistar, hvor Nairo Quintana og Alejandro Valverde har lært at leve i symbiose med hinanden fik en forstyrrelse forud for denne sæson, da sidste års ultimative Chris Froome-bodyguard ville søge sin egen chance, hvilket han åbenbart mente, der var oplagt mulighed for at gøre på det i forvejen superstærke Movistar-hold.

Annonce

 

Mikel Landa har udtalt, at han aldrig vil køre en Grand Tour i hjælperens rolle igen. Så skulle han måske have valgt et andet hold, for det er ganske sandsynligt, at han kommer til det. Omvendt, hvis han viser sig at være den bedste på holdet, så kommer de næppe til at lave en Astana på ham, som det skete i 2015-Giroen, hvor Landa blev bedt ofre sikre etapesejre og andenpladser i klassementet for at Fabio Aru skulle få dem i stedet.

 

Men Landa skal virkelig finde sit unikke topniveau, som han desværre har vist alt for sjældent, hvis han skal ende som spydspidsen. Dertil kommer, at han ligesom Quintana sandsynligvis bliver lidt som en hund i et spil kegler på brostensetapen, hvor den ultra-alsidige Valverde sandsynligvis vinder en del tid på sine ti år yngre medkaptajner.

 

Landa kommer dog helt sikkert til at blive en hovedperson i bjergene, og efter sidste års oplevelse, hvor han tabte podiet med et enkelt sekund efter at have klattet sekunder væk hist og her i diverse finaler, har han lært lektien og kommer til at holde sig til.

 

Det er også yderst sandsynligt, at han bliver brugt i offensive udspil, for Movistar har udtalt, at de er kommet for at slå Sky, og at det ikke er noget, man gør ved at sidde på hjul af Sky-toget og forsøge at vinde ti sekunder på den sidste kilometer. Sidste år viste Landa, hvor underholdende han kan køre (og Sky gjorde egentlig det samme), for da Froome havde mistet førertrøjen med få sekunder til Aru gik Landa i udbrud med Quintana, Alberto Contador og Warren Barguil og gjorde helvede hedt for de andre klassementshold.

 

Annonce

 

Andrey Amador - plan D

 

Nation: Costa Rica

Alder: 31 år

Professionel siden: 2009

Antal professionelle sejre: 2 (1 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Fjerde deltagelse. Han debuterede i 2010 og gennemførte løbet med en brækket ankel efter et styrt i begyndelsen af løbet. Holdlægen kaldte det den største overvindelse af smerte, han havde bevidnet. Han har kun fungeret som hjælperytter i Touren.

Største meritter: Samlet fjerde- og ottendeplads i Giroen, hvor han også har været i førertrøjen og vundet en etape. Sejr i Klasika Amorebieta. Samlet sjetteplads i Polen Rundt og ottendeplads i Tirreno-Adriatico. Tiendeplads i Gent-Wevelgem.

Vejen til Touren: Schweiz Rundt.

 

 

Læs også
Optakt: Vuelta Asturias

 

I optakterne på denne side er det gerne Carlos Betancur, der omtales som en humlebi, men jeg har altid tænkt, at den betegnelse også kunne passe meget vel på Andrey Amador. Costaricaneren blev en regulær folkehelt, da han i den voldsomt hårde Giro i 2015 kørte sig til en fuldstændig sensationel samlet fjerdeplads.

 

Året efter var han egentlig hjælperytter for Alejandro Valverde, men han gentog i et vist omfang bedriften og blev nummer otte efter flere dage i løbets førertrøje.

Annonce

 

Og det er ikke fordi Amador har problemer med vægten ligesom Betancur, men han er fra naturens side en rytter, der burde være rigeligt stor til at begå sig i Grand Tour-klassementer, og han blev ofte sat på stigningerne, for derefter at indhente meget af det tabte med fænomenale nedkørsler.

 

I år stiller han til start i Touren med samme form, som han har haft i sine to jubel-Giroer - siger han selv. Hvis det er rigtigt, bliver han en vigtig brik for sine holdkammerater i alle terræner - både på holdløb, i sidevind, i bjerge og på brosten, hvor han har en masse erfaring fra at køre de belgiske forårsklassikere i mange år.

 

Dem måtte han springe over i år på grund af en skade i ribbenene, der dog ikke forhindrede ham i at vinde det lidt mindre rystende og sideløbende Klasika Amorebieta, der kun var hans anden sejr som professionel efter en etapesejr i Giroen for mange år siden.

 

Det siger også meget om Movistars ambitioner til Touren, at ikke engang Amador fik lov til at køre Giro, da han skulle stå skarpest muligt til Touren, hvor det bliver særligt interessant at se hans rolle på brostenene. Skal han være bodyguard for Quintana og Landa eller legekammerat med Valverde?

 

Annonce

 

Marc Soler - plan E

 

Nation: Spanien

Alder: 24 år

Professionel siden: 2015

Antal professionelle sejre: 2 (1 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Første deltagelse.

Største meritter: Samlet sejr i Paris-Nice (2018). Etapesejr i Route du Sud. Samlet nummer 3 og 5 i Catalonien Rundt. Samlet ottendeplads i Schweiz Rundt.

Vejen til Touren: Vuelta Aragón, Critérium du Dauphiné og spanske mesterskaber.

 

Læs også
Se Tobias Lunds anden store sejr

 

 

Okay, jeg er begyndt at blive lidt cheeky med mine rubrikker, og Marc Soler kommer selvfølgelig ikke til at holde sig inde i klassementet, når man har fire ryttere, der i løbet af de seneste 38 måneder alle har kørt i top 4 i en Grand Tour.

 

Soler er fremtidens mand, og han er en klatrer, der dog også kan begå sig godt i fladere terræn. Blandt andet var det langt fra at være en ren bjergetape, han vandt Paris-Nice på. Det var i stedet et angreb efter Alberto Contadors hjerte på den kuperede sidste etape til Nice.

 

Soler kunne være et fornuftigt bud på en sejr i årets ungdomskonkurrence, men der er simpelthen så meget kvalitet på Movistar, at han næppe får lov at køre efter den, medmindre den selvfølgelig tilfalder ham helt naturligt.

 

I foråret fik han et noget overraskende bekendtskab med brosten, da han simpelthen blev kastet ud i Paris-Roubaix, hvor han gik i udbrud og spillede en yderst synlig og imponerende rolle, før han dog endte med at udgå. Det er næppe noget, han vil vende tilbage til fremover dog, for det er i etapeløbene, Solers fremtid ligger. Det gør den umiddelbare fremtid også, men det bliver som værdifuld hjælper i bjergene for de tre amigos, der må håbe, at han har løftet niveauet siden de spanske mesterskaber, hvor han ikke just imponerede.

 

 

José Joaquín Rojas - hjælperytter i alt terræn

 

Nation: Spanien

Alder: 33 år

Professionel siden: 2006

Antal professionelle sejre: 10 (2 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Syvende deltagelse. Han har deltaget som sprinter i flere år, og i 2011 var han længe med i kampen om pointtrøjen, hvor Mark Cavendish dog blev en for stor mundfuld. Hans bedste etaperesultat er en tredjeplads.

Største meritter: Etapesejr i Catalonien Rundt og i Baskerlandet Rundt. Dobbelt spansk mester. Etapesejr i Tour of Qatar. Nummer 5 i Amstel Gold Race, 3 top 5-placeringer i Vattenfall Cyclassics, 1 i GP Ouest-France Plouay. Nummer 7 i Gent-Wevelgem.

Vejen til Touren: Schweiz Rundt og spanske mesterskaber.

 

 

Læs også
Tour de Romandie-analyse: Da cross leverede endnu et vidunderbarn i schweizisk modvindsfuser

 

Dagene hvor José Joaquín Rojas blandede sig i massespurter i Tour de France er for længst ovre, og nu synes alderen at have taget hans hurtighed, hvorfor han er blevet langsommere end Alejandro Valverde (som alderen øjensynligt ikke gør noget som helst ved udover at hæve hårgrænsen).

 

Sidste år skulle han forsøge at redde æren i Vueltaen, hvor man jo ikke kunne medbringe Valverde, men der blev hans forsvundne hurtighed stillet til skue, da det lykkedes ham at tabe udbrudsspurter til de mest mystiske ryttere.

 

Det betyder ikke, at Rojas har udtjent sit formål, og i stedet har han udviklet sig til en ganske værdifuld holdkammerat, som man ser sidde i timevis forrest i feltet, når det pålægges Movistar at kontrollere.

 

Han er også ganske kapabel i kuperet terræn, og hvis han bare kan lade være med at skubbe sine holdkammerater på holdløbet og koste tidsstraffe er han også værdifuld der.

 

 

Daniele Bennati - hjælperytter til det flade

 

Nation: Italien

Alder: 37 år

Professionel siden: 2001

Antal professionelle sejre: 54 (22 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Ottende deltagelse. Han har to etapesejre - en fra et udbrud og en i en massespurt på Champs-Élysées, begge i sidste uge af løbet i 2007. Udover som sprinter, har han også været med som vital hjælperytter for Alberto Contador.

Største meritter: 6 etapesejre i Vueltaen, 3 i Giroen, 2 i Touren, 3 i Deutschland Rundfahrt, 4 i Polen Rundt, 1 i Catalonien Rundt, 1 i Romandiet Rundt, 1 i Eneco Tour og 1 i Tirreno-Adriatico. 2 sejre i Giro del Piemonte. Pointtrøjen i Giroen og i Vueltaen. Femte- og sjetteplads i Milano-Sanremo.

Vejen til Touren: Vuelta a Comunidad de Madrid, Vuelta Aragón, Schweiz Rundt og italienske mesterskaber.

 

 

Alt, der blev sagt om Rojas, kan også siges om Daniele Bennati. Han er også en tidligere sprinter (om end mere succesfuld), og selvom han stadig har en vis hurtighed tilbage, er det sjældent, han tør blande sig i massespurter. I 2016 var han dog tæt på at vinde afslutningsetapen af Vueltaen indtil en flyvende Magnus Cort kom forbi ham.

 

Læs også
Lund blev overrasket i trumfens stund: Hvad laver du her?

 

Bennati har i stedet udviklet sig til at være en vigtig hjælperytter i fladt terræn, og han kommer især til at spille en rolle på brostenene, som han kører udmærket på. Til gengæld har han ikke Rojas’ holdbarhed i bjergene.

 

 

Imanol Erviti - bundrutineret hjælper

 

Nation: Spanien

Alder: 34 år

Professionel siden: 2005

Antal professionelle sejre: 3 (2 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Niende deltagelse. Hver gang har han været hjælperytter og ikke kørt efter et personligt resultat.

Største meritter: To etapesejre i Vuelta a España. Syvendeplads i Flandern Rundt og niendeplads i Paris-Roubaix. Sejr i Vuelta a la Rioja.

Vejen til Touren: Critérium du Dauphiné og spanske mesterskaber.

 

 

Det er sjældent, at Imanol Erviti viser sig selv frem, men i foråret 2016 havde han en gylden uge ved at køre i top 10 i både Flandern Rundt og Paris-Roubaix efter at have siddet i udbrud hele dagen. Særligt imponerende var han i Flandern Rundt, hvor hans afsindige holdbarhed viste sig på sidste opstigning af Oude Kwaremont, hvor han først blev hentet af favoritterne og siden fulgte med Niki Terpstra, hvormed han kørte fra folk som Geraint Thomas og Zdeněk Štybar. Efter en hel dag i udbrud!

 

I Touren er der dog ikke meget køren for sig selv fra den loyale spanier, der imidlertid er en sikker mand på holdkortet og har været med i løbet hver gang siden 2010 som en vigtig hjælperytter på det flade terræn.

INFO
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
Optakter
Nyheder
DEL
KOMMENTARER

SENESTE

Torsdag den 25. april 2024

Landevej
Følg enkeltstarten i Romandiet og kongeetapen i Tyrkiet
Landevej
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation
Landevej
Evenepoel tilbage på landevejen
Landevej
Topsprinter får debut efter lang skadesperiode
Landevej
Danske hold uden succes i Italien
Landevej
Ny triumf til Lidl-Trek-talent
Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024
Landevej
Vidunderbarn lykkedes med sit ”første udbrud i karrieren”
Landevej
Video i artiklenSe Lunds reaktion på ny sejr
Landevej
Lidl-Trek-udbryder trodser favoritterne på målbjerg
Landevej
Video i artiklenSe Tobias Lunds anden store sejr
Landevej
Total dominans af UAE
Landevej
Video i artiklenLund blev overrasket i trumfens stund: Hvad laver du her?
Landevej
Video i artiklenTobias Lund vinder for anden dag i træk
Landevej
Ayuso ser frem til enkeltstart: Perfekt på papiret
Landevej
Optakt: 5. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Optakt: 2. etape af Tour de Romandie
Landevej
Tour de Romandie-analyse: Da den franske plasterkrise blev endnu mere akut
Landevej
Geraint Thomas skal stå i spidsen til årets Giro d’Italia
Landevej
Kron før 2. etape: Håber på at vise noget
Landevej
Danskerduo udtaget til spansk etapeløb
Landevej
Legende: Pogacar ville være fem minutter efter Merckx
Landevej
Video i artiklenSe Tobias Lund triumfere i Tyrkiet
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Landevej
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Motion
Første cykelmagasin på gaden
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewDansk stortalent har forelsket sig i monument: Jeg går også efter det i fremtiden
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewHjemvendt dansk talent: Fandt i hvert fald ud af, hvor jeg ikke skal køre
Landevej
Oversigt: 41 danskere i aktion i dag

Onsdag den 24. april 2024

Landevej
Officielt: Disse hold skal køre 2024 Tour de France Femmes avec Zwift
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewDansk Lidl-Trek-sportsdirektør: Vi vil prøve noget frækt
Landevej
Overrasket Alpecin-Deceuninck-rytter reagerer på podieplads
Landevej
Dobbeltsejr i perfekt spurt - Asgreen misser podiet
Landevej
Skuffet dansker reagerer på fjerdeplads
Landevej
Tobias Lund reagerer på første professionelle sejr
Landevej
Video i artiklenDansk sprintertalent tager stor sejr
Bane
Ny arrangør af VM i banecykling fundet i 2025
Landevej
Opdateret: Giro-feltet tager form - udskiftning i deltagende danskere
Landevej
Fra arbejdsløs til guldfugl: Giro-aktuel stortalent har målsætningen klar
Landevej
Optakt: 4. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Optakt: 1. etape af Tour de Romandie
Landevej
Tour de Romandie-analyse: Cancellaras store dag
Landevej
Officielt: Grand Tour-vinder har fremtiden på plads
Landevej
Mørkøv får afgørende rolle i rekordforsøg
Landevej
Mads P er i verdenstoppen over flest indkørte præmiepenge i 2024
Landevej
Soudal-QuickStep skriver med ny rytter
Landevej
Emma Norsgaard udtaget til Grand Tour
Landevej
Quintana kører Giroen i en ny rolle
Landevej
Nyt hold bekræfter interesse i Asgreen og Alaphilippe
Landevej
Reserve leverede kæmpe overraskelse
Landevej
Journalist: Her er Pogacars Giro-hold

Tirsdag den 23. april 2024

Landevej
Video i artiklenSe spurten, der fik Bora-profil deklasseret
Landevej
Visma-rytter gik imod strømmen: Forstår godt de andres valg
Landevej
Favorit kommenterer afgørende fejl
Landevej
Hot seat var hårdt for dagens vinder: Værste timer i mit liv
Landevej
Sensationel hollænder stryger til tops på teknisk Romandiet-prolog
Landevej
Van Aert tilbage på cyklen - Visma teaser for flere nyheder
Landevej
Lefevere afviser: Selvfølgelig havde han sidste ord
Landevej
Bora-profil fratages sejr efter italiensk protest
Udstyr og test
Video i artiklenProduktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
Landevej
Optakt: 3. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Starttider: Prolog til Romandiet Rundt 2024
Landevej
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
Landevej
Optakt: Tour de Romandie
Landevej
Verdensmesteren dropper Tour de France
Landevej
Verdensstjerne sæsondebuterer i stort etapeløb
Landevej
Pogacar øger - tronskifte hos kvinderne
Landevej
Fem danskere stiller til start i WorldTour-etapeløb
Udstyr og test
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Landevej
Mexicansk kæmpetalent har fremtiden på plads: Skriver uhørt lang kontrakt
Landevej
Første rytter fra nyt samarbejde: Visma sikrer talentfuld polak
Landevej
To danskere indgår: Se Uno-X Tour de France-bruttotrup

Mandag den 22. april 2024

Landevej
Ineos tager bomstærkt klatrehold med til WorldTour-etapeløb
Landevej
Tobias Lund reagerer på tredjeplads i hård spurt
Landevej
Bernal bedre end før det skæbnesvangre styrt: Vil være verdens bedste
Landevej
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
VIS FLERE

Annonce