Ruben Plaza håber på at fuldende cirklen med en Giro-etape
04. december 2017 18:15 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Spanske Ruben Plaza må med sine 37 år være at betragte som en veteran på den internationale cykelscene. Med hans nye israelske mandskab, Israel Cycling Academy, har han kursen sat direkte mod en etapesejr i Giro d’Italia.

Det er nemlig det største mål, han har for den kommende sæson. Ruben Plaza har over en lang årrække, afbrudt af to enkelte sæsoner, kørt for Eusebio Unzues Movistar-mandskab. I 2014 tog han til Lampre, hvor han fik dobbelt succes med en etapesejr i Tour de France og Vuelta a Espana. Derefter gik turen til Orica-Scott inden han nu kører for Israel Cycling Academy.

 

Han håber nu på, at han kan fuldende den perfekte cirkel ved at tage en etapesejr i Giro d’Italia også som prikken over i’et. Dette er dog sekundært ved siden af hans primære funktion på holdet, som bliver at vejlede de unge ryttere på holdet.

 

”Det vil være specielt og historisk for landet og holdet. Vi har et stort ansvar og på samme tid et stort pres og entusiasme for at gøre det godt. Min kontrakt med holdet kom i hus på få dage, da de skulle bruge en veteran til at træne deres unge ryttere,” siger Ruben Plaza til Marca.com.

En etapesejr i Giro d’Italia vil dog kræve, at hans israelske mandskab bliver inviteret til det italienske løb.

 

”Hovedmålet for mig er, hvis jeg skal være ærlig, at træne mine holdkammerater, så de kan gå efter sejrene. Mit personlige mål bliver Giro d’Italia, fordi jeg har etapesejre i både Tour de France og Vuelta a España, og jeg vil gerne have en sejr der også,” siger Plaza. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk