Rowe fortsætter med at opbygge formen
16. marts 2018 17:00 af Andy PedersenFoto: Team Sky

En alvorlig skade i benet efter sin brors polterabend holdt Luke Rowe ude af stand til at køre cykelløb i en længere periode. I morgen fortsætter han sit comeback, når han skal deltage i det lange og altid hårde Milano-Sanremo.

Doktorerne havde givet ham op til et års restitueringsperiode, før han eventuelt kunne komme på en cykel igen. Rowe er dog vendt tilbage på rekordtid, og er nu klar til at vise, at han fortsat kan være en helt afgørende hjælp, når det gælder.

 

Derfor er han glad for at kunne fortsætte det comeback, som han startede med Abu Dhabi Tour i sidste måned, og som nu leder ham til at skulle køre Milano-Sanremo for hans mandskab, Team Sky, i morgen. Det er dog ikke helt uden forbehold, idet at Rowe fortsat mangler en del før at formen er tilbage på tidligere tiders niveau.

 

”Jeg kan ikke ligefrem sige, at jeg er flyvende. Det er jeg langtfra, men formen kommer stille og roligt løb for løb. Det er kun mit andet løb siden jeg kom tilbage, og der er stadig lang vej endnu, men at være i finalen med de gode gutter til sidst, uden at være kampdygtig nødvendigvis, var gode for moralen,” siger Rowe ifølge CyclingWeekly.com.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG