Rosskopf kunne ikke have ønsket sig bedre ben
22. juni 2018 08:46 af Mathias Mundbjerg Foto: A.S.O. / Getty Images

Joey Rosskopf var flyvende, da han i sikker stil genvandt det amerikanske mesterskab i enkeltstart.

Både Chad Haga og Neilson Powless har taget et stort skridt opad på de individuelle enkeltstarter i denne sæson. Brent Bookwalter har heller ikke været dårlig, mens det har knebet noget mere for den forsvarende amerikanske mester i enkeltstart, Joey Rosskopf. Derfor var han ikke ubetinget favorit til at genvinde sin titel, men da det kom til stykket, var han ganske suveræn.

 

”Jeg havde det godt. Jeg følte mig stærk. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre ben. Det var ret hårdt at overgå Chad Hagas tid. Jeg synes, jeg havde en fordel i at kende hans mellemtider, fordi jeg kunne tilpasse mit løb til dem. Man kan kun vinde ved at matche tiderne, og hvis man dør på det, så prøvede man i det mindste. Heldigvis var jeg godt nok kørende til det,” siger Joey Rosskopf efter sejren.

 

Dermed bliver det til endnu et år i den særdeles farverige mesterskabstrøje for BMC-rytteren, og det er han mere end tilfreds med.

 

”At vinde det nationale mesterskab er en gave, som man får lov at nyde et helt år. I løbet af mine sidste enkeltstarter i Europa forsøgte jeg at nyde det, der muligvis kunne være mine sidste dage i trøjen, så det er meget specielt at have den endnu et år,” lyder det fra Rosskopf.

 

Chad Haga blev nummer to med en afstand på 28 sekunder op til vinderen, mens Rosskopfs holdkammerat, Brent Bookwalter, blev nummer tre - yderligere seks sekunder langsommere.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG