Roson er skuffet over udfaldet
29. august 2017 20:30 af Andy PedersenFoto: Tour of Turkey/Brian Hodes

Den 24-årige spanier Jaime Roson var for første gang i dag for alvor med fremme i Vuelta a España. Spanieren har for alvor fået sit gennembrud denne sæson, og forsøgte i dag at veklse det høje niveau han har vist til en sejr.

Hans store præstationer har allerede ført til en kontrakt med Movistar i de næste to sæsoner, men det ændrer ikke ved, at Caja Rural-rytteren gerne ville have vundet for sit nuværende hold i dag. På trods af dagens begivenheder, anerkender han at Rojas og Trentin var hurtigere end ham uanset hvad.

 

“Jeg er skuffet, for muligheder som i dag er sjældne. De andre drenge i udbruddet var en smule tungere og kørte hurtigere nedad end mig. Hvis jeg var blevet hos dem, var jeg nok blevet nummer tre alligevel. Jeg er glad for det resultat,” siger Roson i en pressemeddelelse.

 

Roson vil allerede på eventyr igen i morgen, hvor etapen igen slutter opad efter dagens etape, som sluttede på flad vej.

 

”Jeg klatrede ret godt og valgte at forcere væk fra de andre i bunden for at slå hul på gruppen og bryde det en smule op. I morgen er en dag, som slutter med en hård stigning, så holdet og jeg giver den helt sikkert et nyt skyd,” slutter han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG