Romain Bardet angreb og sejrede i Frankrig
24. februar 2018 21:42 af Jesper Johannesen

Den franske superstjerne Romain Bardet var i dag tilbage i det franske endagsløb efter en mindre skade. Det var dog ikke til at se den 27-årige franskmand var hæmmet af skaden, som han pådrog i starten af februar. Han vandt nemlig en suveræn solo sejr.  

I dag blev det franske endagsløb, Faun Environnement - Classic de l'Ardèche Rhône Crussol, kørt over 200,2 kilometer fra Guilherand til Granges. 
 

"Jeg elsker denne type løb med masser af angreb," forklarede Romain Bardet efter sejren.

I starten af februar måned pådrog franskmanden sig en skade i underarmen, som har holdt ham ude af cykelløb i 14 dage.

"Jeg havde det rigtigt sjov, og jeg kørte uden pres og kunne tage chancer. Efter min skade vidste jeg ikke helt, hvor jeg stod formmæssigt. Men jeg formåede at køre virkelig godt." 

"Masser af angreb - og intet manuscript"
AG2r La Mondiale var hele tiden på forkant med dagens løb, hvor Nans Peters og Hubert Dupont var med i de tidlige udbrud, da det hele blev samlet tog Bardet tingene i egen hånd. 

"Vi havde flest ryttere i frontgruppen, og da det hele gik lidt i stå, angreb jeg for at få de andre hold til at arbejde." 

"Dette er min rigtige start på sæsonen. Jeg havde ikke planlagt noget. Jeg havde arbejdet hårdt for at blive klar til Ruta del Sol. Derfor var det dejligt at tage sejren. Jeg elsker disse type løb med masser af angreb - og intet manuscript" 

Dagens sejr var den sjette til AG2r La Mondiale i år allerede. "Sejre avler sejre," fastslår Bardet efter dagens sejr. 


Bardet tog altså en flot solo sejr. 47 sekunder efter kom Maximillian Schachmann (Quick-Step Floors) i mål, mens en mindre gruppe kom i mål blot ni sekunder senere, hvor Lilian Calmejane (Direct Energie) tog podiets nederste trin. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG