Rolig dag på kontoret for Team Sunweb
18. maj 2017 19:36 af Anders Schelde Mai Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Det var en glad Tom Dumoulin, som kunne konstatere, at dagens 12. etape af Giro d’Italia forløb perfekt for ham og holdet.

For feltets klassementsryttere var målet for dagens etape blot at komme sikkert igennem og bruge så lidt kræfter som muligt. Dette var naturligvis også tilfældet for løbets førende rytter Tom Dumoulin. Dagens og morgendagens etaper er de sidste etaper for sprinterne i årets Giro, derfor var det naturligvis en glad Dumoulin, som kunne konstatere, at han var kommet igennem etapen uden problemer.

 

”I dag var en ret rolig etape, så det var en god dag. Der var medvind i finalen, hvilket gjorde, at det gik meget hurtigt, men holdet positionerede mig perfekt for at holde mig ude af problemer.” I morgen er igen en dag for sprinterne, så vores mål er at komme sikkert igennem og se frem til weekendens bjergetaper,” sagde Dumoulin efter etapen.

 

Sportsdirektør Aike Visbeek var enig med holdets kaptajn i, at alt var gået efter planen. Det åbnede muligheden for, at holdet kunne give dets sprinter Phil Bauhaus chancen for at køre spurten. Det lykkedes også den unge tysker at køre en fjerdeplads hjem.

 

”Vi behøvede ikke at arbejde så meget i dag, fordi vi vidste, at sprinterne ville tage kontrol. Holdet arbejdede godt for at beskytte Tom hele dagen, der var en sektion, hvor der kunne være sket splittelser på grund af sidevind, men alle var opmærksomme, fokuserede og i position. Da vi vidste, at Tom var sikker, var Phil Bauhaus i stand til at køre en virkeligt god spurt og tage fjerdepladsen på etapen,” lød det fra Aike Visbeek.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG