Riwal CeramicSpeed skal køre Pinarello og Alé
05. december 2017 13:53 af Christian BergFoto: Martin Nørgaard og Dennis Boutrup

Michael Blaudzun og Jonas Gregaard er yderst tildreds med udstyret.

2018 nærmer sig med hastige skridt, og i dag kunne Riwal-CeramicSpeed, som holdet kommer til at hedde fra årsskiftet, præsentere deres udstyr til den kommende sæson. Holdet kommer til at køre på cykler fra Pinarello, mens tøjet er fra Alé.

 

Riwal-CeramicSpeeds cykel i næste sæson bliver den samme som den, Chris Froome vandt Tour de France på i 2015 og 2016. Det er nærmere bestemt Pinarello F8 Dogma-modellen, som er udviklet i samarbejde mellem Pinarello og Team Sky. Sportsdirektør Michael Blaudzun glæder sig meget over, at det er lykkedes at få aftalen i hus.

 

”Alle, der beskæftiger sig med cykelsport, er helt på det rene med, at Pinarello er det ypperste, man kan køre på. Vi glæder os utroligt meget til at teste det nye grej af for alvor. Vi kan ikke sige andet, end at materiel af den kaliber er en optimal ballast at have, når sæsonen for alvor går i gang," siger Blaudzun.

 

Ligesom i 2017-sæsonen skal Riwal-CeramicSpeed igen køre i tøj fra Alé i det kommende år. Det er noget, som holdets rytter, Jonas Gregaard, er meget positiv omkring.

 

"For mig er der ingen tvivl om, at Alé opfylder alle de ønsker, jeg på nogen måde kan have til cykeltøj. Det er behageligt at have på, og der er ingen gener overhovedet. Tøjets kvalitet er i absolut topklasse, og det er ufatteligt vigtigt, at det passer optimalt, når man skal have det på i så mange timer, som vi skal, når vi kører løb,” siger Gregaard.

 

Se Chris Anker Sørensen med den nye cykel herunder.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk