Renshaw: I dag følte jeg mig nogenlunde god igen
24. juni 2018 10:47 af Daniel Laursen Foto: Kei Ts

Mark Renshaw kørte sig lørdag til sæsonens hidtil bedste resultat, da han spurtede sig til en femteplads på 4. etape af Adriatica Ionica Race.

Mark Renshaw sikrede sig lørdag en femteplads i massespurten på 4. etape af Adriatica Ionica Race, der blev vundet af Elia Viviani. 

 

Dimension Data-holdets plan var egentlig at køre for Mark Cavendish, men den ellers så stærke brite formåede ikke at holde hjulet på sin australske lead-out-mand i sidste sving. Derfor blev det i stedet Renshaw, der kørte for den bedst mulige placering i dagens afslutning.

 

Selv var den australske veteran godt tilfreds med resultatet efter en etape, der viste sig overraskende selektiv.

 

”De to grussektioner ruskede virkelig op i løbet. Da vi kom ud af dem, var der kun omkring 50 mand tilbage i feltet,” fortæller Mark Renshaw til holdets hjemmeside.

 

”Vi havde dog et godt udgangspunkt med fire mand tilbage til spurten. Reinie (Reinhardt Janse Van Rensburg, red.) positionerede os til det sidste sving, og jeg startede min spurt med omkring 350 meter til stregen. Jeg endte med at køre hele vejen til stregen, da Cav (Mark Cavendish, red.) ikke kunne følge mit hjul i sidste sving, så jeg endte med en femteplads,” beretter Mark Renshaw om lørdagens finale.

 

Den australske veteran kæmper lige nu for en plads på Dimension Datas Tour-hold, og resultatet var en kærkommen indikation om bedring.

 

”Jeg har været lidt forslået siden et styrt i Slovenien Rundt, men i dag var den første dag, jeg begyndte at føle mig nogenlunde god igen, hvilket er positivt,” tilføjer den 35-årige australier.

 

SKAL DU HAVE RENSHAW PÅ DIT TOUR-HOLD? ELLER MÅSKE MARK CAVENDISH? SÅ TILMELD DIT MANAGERHOLD HER

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG