Ravasi tabte podieplads til punktering
24. juni 2018 10:12 af Daniel Laursen Foto: A.S.O. / Alex Broadway

UAE Team Emirates’ unge klatretalent lå inden gårsdagens etape på løbets samlede andenplads i Adriatica Ionica Race efter en flot indsats på fredagens bjergetape. 24-årige Ravasi tabte dog tid på lørdagens etape og mistede dermed sin podieplads inden dagens afsluttende etape.

Edward Ravasi var blandt de stærkeste på fredagens bjergafslutning i det nye italienske løb, Adriatica Ionica Race. Den 24-årige italiener fik en flot fjerdeplads på fredagens etape, og det resultat betød, at han inden lørdagens etape lå på løbets samlede andenplads.

 

Uheld på gårsdagens etape betød dog, at den unge klatrer tabte afgørende tid i kampen om podiepladserne. Etapens ruteprofil var relativt flad, men to gruspavéer inden for etapens sidste 30 kilometer gav et ekstra krydderi til den flade finale.

 

”Dagens horoskop sagde, at det var en dag fuld af energi, men det var også nødvendigt at advare mig om sandsynlige punkteringer,” skriver Edward Ravasi selv på Twitter efterfulgt af en godt irriteret emoji.

 

 

Den unge italiener led et tidstab på 1 minut og 32 sekunder til de øvrige klassementsudfordrere og røg dermed ud af podiet. Inden løbets afsluttende etape ligger han nu på en samlet fjerdeplads med 31 sekunder op til Ildar Arslanov, der okkuperer den nederste podieplads inden søndagens afsluttende etape. 

 

Læs vores optakt til søndagens 5. og sidste etape her.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG