Rasch om Froome: Er sikker på han er uskyldig
13. december 2017 12:05 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Den norske sportsdirektør hos Team Sky, Gabriel Rasch, fortæller nu i et interview med norske Procycling.no, at han er sikker på, at Chris Froome ikke har gjort noget galt i forbindelse med hans positive dopingtest fra Vuelta a España. 

Tidligere i dag sendte Team Sky en pressemeddelelse ud, hvor Dave Brailsford forsvarede den mangedobbelte Tour de France-vinder, men nu kommer endnu en sportsdirektør Froome til undsætning. Der er her tale om Gabriel Rasch, som var med Froome under netop Vueltaen i år. Han er helt overbevist om, at sagen er blæst op.

 

”Jeg var til Vueltaen sammen med Froome, og han blev testet over 20 gange i løbet af opholdet. Vi har testet cirka hver dag, og nogle gange to gange om dagen. Det her er en sag, som i udgangspunktet ikke skal komme ud i medierne. Der findes mange lignende sager, hvor tingene er på grænsen, som har lagt op til yderligere undersøgelse. Det er en trist sag at vågne op til, men jeg er sikker på, at han ikke har gjort noget forkert,” siger Rasch til Procycling.no.

 

Rasch fortæller dog yderligere til det norske medie, at han ikke var bekendt med sagen før den ramte medierne i morges. Dette selvom Team Sky blev oplyst om den positive prøve d. 20. september.

 

”Jeg er begyndt at komme ret tæt ind på livet af ham. Jeg har haft mange løb sammen med ham og følelsen i mit hjerte siger, at han ikke har gjort noget galt. Det er jeg helt sikker på,” siger Rasch.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG