Quintana om Touren: Løbet vil afgøre kaptajnrollen
17. juni 2018 11:50 af Christian BergFoto: Movistar Team

Den colombianske bjergrytter er del af en skræmmende Movistar-trio.

Til årets Tour de France har Movistar valgt at satse på tre kaptajner, og siden de offentliggjorde dette, har det været meget snak om, hvorvidt holdets tre stjerner kan arbejde sammen. Mikel Landa og Nairo Quintana har dog bevist i Schweiz Rundt, at de godt kan køre side om side, men spørgsmålet er, hvad der sker, når man smider Alejandro Valverde oveni.

 

På forhånd er de tre Movistar-profiler ligestillede, og alle tre har virkelig fået testet benene i denne uges optaktsløb. Tourens første ni etaper byder dog på brosten og potentielt sidevind ved den franske vestkyst, og det kan få stor indflydelse på rollefordelingen.

 

”Løbet vil afgøre, hvem der er kaptajn. Vi skal i gang med løbet, og som tingene sker, må vi se på taktikken. Det vigtigste er at komme igennem de første dage, og som vi kommer igennem dem, vil løbet afgøre, hvem det bliver,” siger Quintana til Cyclingnews.com.


”I Touren er der nogle hårde etaper i slutningen af den første uge. Det er de dage, hvor vi virkelig skal være på mærkerne og ved fuld styrke.”

 

Nairo Quintana har været på podiet i Tour de France tre gange før.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG