Quick-Step forlænger med Terpstra og Keisse
15. august 2017 18:38 af Andy PedersenFoto: Iri Greco / BrakeThrough Media

Quick-Step har offentliggjort to nye kontraktforlængelser: Niki Terpstra og Iljo Keisse bliver ved det belgiske mandskab. Terpstra har fået en 1-årig kontraktforlængelse, mens Keisse har fået to år mere og dermed kan begge betragtes som veteraner på holdet. 

Den tidligere vinder af Paris-Roubaix, 33-årige Niki Terpstra, er også en del af den transferkabale, som Quick-Step er ved at få til at gå op. Tidligere på måneden forlængede de kontrakten med Philippe Gilbert, som nu altså får selskab af Terpstra til forårsklassikkerne.

 

”Da jeg først kom til holdet i 2011, var jeg virkelig spændt og stolt over at have skrevet under med et hold, som har sådan en overdådig historie i forhold til sejre, specielt i klassikerne, som jeg har en dyb kærlighed til. Nu her syv år senere er følelserne det samme og jeg er både stolt og glad over, at jeg kan blive med det her fantastiske hold,” siger Terpstra til holdets hjemmeside.

 

Niki Terpstra fortæller yderligere, at holdet er som et andet hjem for ham, hvilket også gjorde det nemt for ham at forlænge kontrakten med holdet for ham.

 

”Jeg kender alle her, ligesom de kender mig. Jeg føler mig hjemme og det giver bare stor selvtillid i forhold til hvad man kan gøre,” siger Terpstra yderligere.

 

Derudover får holdet en vigtig støtte i belgiske Iljo Keisse, som fortsat skal agere hjælperytter på holdet til stor tilfredshed for belgieren selv.

 

”Jeg har været ved holdet siden 2010, og jeg kender alle her, det er som en anden familie for mig. Det ville have været mærkeligt at skifte til et andet hold nu, og jeg tror ærligt ikke, at jeg finder et bedre hold at køre for end det her,” siger Keisse.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG