Puccio: Største øjeblik var Milano-Sanremo
14. november 2014 13:41 af David BrunoFoto: Sirotti

Team Skys Salvatore Puccio er blevet en vigtig del af holdets klassikertrup, hvor italieneren i år hjalp Ben Swift på podiet, men han håber snart at kunne producere resultater selv.

Salvatore Puccio er tilfreds med sin 2014-sæson og er glad for karrierens udvikling, hvor han hele tiden føler forbedringer. Det blev nok tydeligst eksemplificeret ved årets Milano-Sanremo, hvor han sad med hele vejen i finalen.

 

”Det største øjeblik for mig var Milano-Sanremo. Jeg følte mig stærk i til det sidste og var i stand til at støtte Ben Swift. En 12.plads i et så stort og historisk løb er et godt resultat for mig,” siger han til Team Skys hjemmeside.

 

Puccios Milano-Sanremo i 2014 står ifølge ham selv i skærende kontrast til hans debut i løbet som nyprofessionel.

 

”Tilbage i 2012 blev jeg kaldt sent ind, og jeg var virkelig nervøs. Nu er der mindre spænding, og hvert år giver dig mere rutine. Du lærer dit hold og de andre ryttere i feltet at kende, det er en fuldstændig anderledes følelse end dengang,” siger han.

 

Den 25-årige italiener har stadig sin første sejr som professionel til gode, og han erkender, at det er ved at være på tide at den kommer. Han ved også, hvornår i 2015 han har de bedste chancer.

 

”Jeg vil starte sæsonen godt, og jeg er mere fokuseret på perioden til og med Flandern Rundt. Jeg skal i gang med min fjerde sæson, og det er vigtigt at få nogle resultater. Det vil hjælpe min udvikling, det er godt mentalt, for din selvtillid og også for din træning,” slutter Puccio, hvis sidste sejr kom, da han vandt Flandern Rundt for U23-ryttere i 2011.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG