Prudhomme: Jeg har ondt af Coquard
08. januar 2018 20:08 af Christian BergFoto: Sirotti

Bryan Coquard og hans Vital Concept-mandskab fik ikke en plads i Tour de France.

I eftermiddags uddelte ASO de fire Wildcards til årets udgave af Tour de France. Det endte med at blive Cofidis, Fortuneo-Samsic, Direct Energie og Wanty-Groupe Gobert, som vandt billetterne til verdens største etapeløb, mens Vital Concept blev sorteper.

 

Det betyder dermed, at Bryan Coquard igen går glip af den franske Grand Tour, men løbsdirektør, Christian Prudhomme, har en grund til, at den prominente franskmand og kompagni er blevet udeladt. De er nemlig for nye i sporten til at komme med allerede.

 

”Jeg er ked af det på Bryan Coquards vegne, ligesom jeg var det sidste år. Udvælgelsen i år var mere kompliceret end i de foregående år. Bare i Frankrig var der fem hold fra den næstbedste division, der gik efter fire pladser i Touren,” siger Prudhomme til AFP.

 

"Jeg håber, at Vital Concept hurtigt bliver succesfulde. Det er deres første år, og de udvikler sig et skridt ad gangen. De skal vise tålmodighed i stedet for utålmodighed. Vi kan godt lide projekter, der vokser lidt ad gangen. Vi har set det ske med Skil og Bora, som vi hjalp med at vokse, og vi ser det samme med Fortuneo-Samsic.”

 

Tour de France starter den 7. juli.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG