Pozzovivo går efter Giro-podiet
08. januar 2018 16:00 af Christian BergFoto: Sirotti

Den italienske klatrer skal op i mod flere af verdens bedste klassementsryttere.

I december valgte Bahrain Merida at sende Vincenzo Nibali til sommerens Tour de France, og det betyder, at Domenico Pozzovivo skal være holdets kaptajn i Giro d'Italia. Den lille italiener er tidligere sluttet på femtepladsen i den italienske Grand Tour, men han håber på at kunne gøre det bedre i 2018, da han nu har opskriften til succes.

 

Pozzovivo satser nemlig på at blive blandt de tre bedste i Giroen, men han skal op imod flere meget stærke ryttere. Blandt andet er Tom Dumoulin, Chris Froome og Fabio Aru allerede meldt til start, men Bahrain Merida-rytteren tror på sin chance.

 

"Hvorfor ikke gå efter podiet? Det bliver svært, men jeg synes, at det er opnåeligt. Det afhænger af, hvem der kommer til løbet. Som sædvanligt i Giroen er der mange bjerge, og jeg synes, at der er en rigtig god rute for mig. Jeg tror, at jeg i år kommer til arbejde mere på min enkeltstart, da jeg har skiftet udstyr, og der er mulighed for at træne mere på enkeltstartscyklen,” siger Pozzovivo til Cyclingnews.com.

 

Domenico Pozzovivo har vundet én etape i Giro d'italia i sin karriere.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG