Porte: Ville elske at vinde igen
13. januar 2018 12:29 af David BrunoFoto: Sirotti

Richie Porte håber at kunne vinde endnu en gang på Willunga Hill og på den måde køre sig i stilling til et titelforsvar i Tour Down Under.

BMC’s Richie Porte er den store favorit til at vinde Tour Down Under. Han prøver dog at underspille sin rolle forud for løbet, selvom han erkender, at han har store forhåbninger til løbets kongeetape til Willunga Hill.

 

”Jeg forventer måske ikke at vinde løbet, men jeg forventer at gøre noget på Willunga,” siger han ifølge Cyclingnews.com.

 

”Jeg ville elske at vinde der igen. Det ville være en perfekt måde at starte sæsonen, og måske en måde at prøve at vinde løbet igen,” fortsætter den forsvarende mester, der fire gange tidligere har vundet løbets kongeetape.

 

Den 32-årige hjemmebanefavorit har kørt godt ved de australske mesterskaber og er generelt positiv, på trods af at han har kørt meget få løbskilometer efter sit styrt i Tour de France i sommer.

 

”Det er ikke anderledes, end det var sidste år. Der var jeg styrtet til OL, og der var dette også mit første rigtige løb,” siger han fortrøstningsfuldt.

 

Tour Down Under begynder på mandag, men allerede nu kan du sætte dit Manager-hold til løbet her.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG