Porte imponeret: Küng kørte som ti mand
10. juni 2018 09:58 af Mathias Mundbjerg Foto: A.S.O.

Stefan Küng erobrede førertrøjen på 1. etape af Tour de Suisse, og det er helt fortjent ifølge holdkammeraten Richie Porte.

Storfavoritten Richie Porte fik en formidabel start på Tour de Suisse, da han sammen med sit BMC-mandskab suverænt vandt holdtidskørslen på 1. etape. Dermed ligger australieren allerede mere end lunt i svinget til at tage den samlede sejr.

 

”Det var mit første holdløb siden 2015, hvor jeg kørte for Team Sky. Dengang blev vi slået af BMC. Det her er helt utroligt. Man er nødt til at lette på hatten for Stefan Küng. Han kørte som ti mand. Han var fuldstændigt flyvende, det var dybt imponerende,” sagde Richie Porte ovenpå sejren.

 

Portes store mål er at stå øverst på podiet i Paris om syv uger, men han er endnu ikke helt klar over, hvordan formen er forud for Touren.

 

”Jeg tror ikke, det er meningen, at man skal føle sig godt kørende i holdløb. Det er noget tid siden, jeg sidste kørte løb, så jeg ved ikke helt, hvor jeg står,” lyder det fra Richie Porte, der ikke desto mindre allerede har taget et enormt skridt mod den samlede sejr.

 

Det er Richie Portes debut i Tour de Suisse, da han sædvanligvis plejer at køre Criterium du Dauphiné som optakt til Tour de France.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG