Pinot vælger Touren og VM over Giro d'Italia
04. januar 2018 22:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

På dagen hvor det kom frem, at Tour de France får selskab af Søren Kragh Andersen, er det ligeledes blevet klart, at Thibaut Pinot atter drager til Touren som kaptajn for FDJ. Det bliver sågar med Tour de France som det helt store sæsonmål, foruden VM.

Det er holdets mangeårige manager Marc Madiot som i et interview med L’Equipe fortæller, at Thibaut Pinot kommer til at have Tour de France som det helt store sæsonmål. Angiveligt skulle Pinot, Madiot og resten af holdets ledelse have overvejet flere løsninger igennem de seneste måneder.

 

Giro d’Italia skulle også have været inde over billedet. Sikkert har det hele tiden været, at Pinot gerne ville til Touren, men om dette skulle kombineres med en smuttur til det italienske har været uvist. Nu er den sag afgjort.

 

Årsagen kan findes i, at Madiot forventer, at Pinot muligvis vil kunne gøre sig gældende til VM i denne sæson, og derfor skal han sørge for, at han holder benene friske til sent ind i sæsonen.

 

”For at kunne holde helt indtil slutningen af sæsonen, er det bedre for ham ikke at køre Giroen. Det er bedre at satse på et endagsløb som VM og det er nødvendigt at tage nogle ricisi, fordi så svær en rute ikke kommer så tit. Jeg tror, at Pinot vil blive kaptajn, og det giver Guimard [Den franske landstræner red.] ikke så let,” siger Madiot til L’Equipe.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG