Peter Sagan vil rette sit fokus mod monumenterne
15. januar 2018 21:50 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Den kommende sæson kommer til at byde på et skifte i fokus for Peter Sagan. Den alsidige super-slovak kommer til at have et langt større fokus på at vinde monumenter, hvilket også betyder, at han prioriterer sine kræfter.

Dermed kommer han eksempelvis til at droppe nogle af de tidligste klassikere i forårssæsonen. Det får betydning for Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Sidstnævnte vandt Peter Sagan sidste år, hvilket han ikke kommer til at forsvare i denne sæson.

 

Vi så allerede i går, at Sagan starter sæsonen i Tour Down Under. I går vandt han People´s Choice Classic, mens han ligeledes kommer til at starte i Adelaide.

 

”Jeg håber, at det er god forberedelse til den kommende sæson. Det er på tide, at jeg får nogle kilometer i benene, og gerne med noget godt vejr. Det er et løb uden stress, det er en meget rar måde at starte sæsonen på her,” siger Sagan til Velonews.com.

 

Hans træner Patxi Vila har også fokus på ruten til det kommende VM. Her kigger han specielt på de mange stigninger, der er med i løbet, og hvilken betydning de får for Peter Sagans chancer for at forsvare sin VM-titel.

 

”VM er et specielt løb. Der vil være en masse stigninger, men det afhænger af hvordan løbet går. Der er for lang tid til at tænke for meget over det nu. Han vil være der, men først skal vi kigge på klassikerne og på Touren. Så laver vi en plan for VM baseret på, hvordan tingene går,” siger træner Patxi Vila.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk