Perfekt lead-out gav Groenewegen sejren
18. maj 2017 21:54 af Anders Schelde Mai Foto: Team LottoNL-Jumbo

Der var stor tilfredshed hos Team Lotto NL - Jumbo, efter at holdets sprinter Dylan Groenewegen kørte sejren hjem.

Inden dagens 2. etape af Tour of Norway havde mange peget på Dylan Groenewegen som favorit, og Team Lotto NL - Jumbo-rytteren skuffede da heller ikke. Groenewegen slog de norske hjemmebanefavoritter Kristoffer Halvorsen og Edvald Boasson Hagen i spurten. Efter etapen var Groenewegen da også godt tilfreds med sin egen og holdets præstation på den regnfulde etape.

 

”Dette er en holdsejr. I går var det for svært, og det vidste vi. I dag skulle det lykkes, og det gjorde det. Det var en perfekt spurt. Jeg blev placeret perfekt, og jeg kunne ikke længere se nogen, da jeg begyndte at spurte. Det giver mig selvtillid, når holdet kører sådan. Det er dejligt at slutte på denne måde. Heldigvis var det tørt i begyndelsen, men resten af dagen regnede det. Det gjorde det svært. Når du kørte opad, var det for varmt, mens du virkelig kølede ned på nedkørslen,” sagde Groenewegen til Team Lotto NL - Jumbos officielle hjemmeside efter etapen.

 

Også sportsdirektør Nico Verhoeven var godt tilfreds efter sejren. Han påpegede især det forarbejde, som blev udført af Groenewegens holdkammerater, som arbejdede hårdt for deres sprinter hele dagen.

 

”Vi kom her for at køre netop sådan en lead-out. Lars Boom kontrollerede løbet, og i finalen gjorde de andre på holdet det samme. Timo Roosen og Amund Grondahl Jansen placerede Dylan i fronten af feltet, mens Tom Leezer og Robert Wagner kørte en perfekt lead-out.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG