Pantano skal både køre Touren og Giroen
03. januar 2018 18:00 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Efter en del rygter om både det ene og det andet, bekræfter colombianske Jarlinson Pantano nu, at han både skal køre Giro d’Italia og Tour de France i 2018. Dermed får Pantano rigeligt med lejlighed til at vise sig frem. 

Jarlinson Pantano viste sig i sidste sæson som værende én af de vigtigste hjælpere for Alberto Contador, som nu har stoppet karrieren. Før tilgangen til Trek-Segafredo var Pantano på pletten hos IAM Cycling, da han vandt en etape i Schweiz Rundt såvel som Tour de France.

 

I år tegner det til, at Pantano kan få en lidt mindre bunden rolle hos det amerikanske mandskab, som har store forhåbninger til Pantanos talenter i to af kalenderens helt store løb. Colombianeren erklærede tidligere på året, at han efter et meget læreridt år, med netop Contador, nu var klar til at forsøge sig som kaptajn i en række løb.

 

”Jeg forbereder mig til både Giro d’Italia og Tour de France, fordi jeg har planer om at køre begge i år. Derudover vil jeg gerne præsentere et kommende sportsevent i Colombia: Jarlinson Pantano Circuit,” fortæller Pantano til Blu Radio.

 

Jarlinson Pantano starter sin sæson i det kommende Vuelta a San Juan International i Argentina, som starter den 21. januar.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG