Orica-Scott: Cort gjorde alt rigtigt
21. oktober 2017 17:02 af Christian BergFoto: Sirotti

Holdets sportsdirektør var meget tilfreds med hele holdets præstation, der udmøntede sig i en tredjeplads til danskeren.

Igen i dag fik Magnus Cort chancen for at spurte med om etapesejren i Tour of Guangxi, og for anden dag i træk blandede danskeren sig blandt de allerbedste. Han sluttede på en sikker tredjeplads, men han var ikke for alvor tæt på at true Fernando Gaviria, der vandt igen.

 

Efter etapen var Orica-Scott glad for Magnus Corts præstation, efter han blev afleveret meget bedre end i gårsdagens finale. Sportsdirektør Matthew Wilson erkender dog også, at det var svært at udfordre de to ryttere, der sluttede foran den 24-årige dansker.

 

”Det var en rigtig god præstation og et godt resultat for os i dag. Da der blev samling, handlede det kun om spurten, og drenge gjorde et fantastisk stykke arbejde, da de positionerede Magnus i finalen, og han gjorde alt rigtigt. Han åbnede spurten på det rigtige tidspunkt, men han blev bare slået af en hurtigere sprinter på dagen. Jeg synes dog, at vi fik det bedst mulige resultat ud af dagens etape,” siger Wilson på holdets hjemmeside.

 

I morgen venter løbets eneste etape med mål opad, og her satser Orica-Scott på Jack Haig.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG