OL-guldvinder Wooldridge er fundet død
15. august 2017 20:38 af Andy PedersenFoto: Simon Wilkinson/SWpix.com

Den tidligere OL-guldvinder i banecykling, Stephen Wooldridge, er blevet fundet død i en alder af bare 39 år. Wooldridge efterlader sig kone og to børn, mens resten af cykelverdenen begræder hans alt for tidlige død.

Wooldrigde var en del af det australske mandskab, som vandt OL-guld i holdforfølgelse på banen tilbage i Athen i 2004. Foruden det var der hele fire VM-titler, den første dateret tilbage til 2002 og frem til 2006, og medaljer ved Commonwealth Games.

 

Wooldrigde stoppede sin karriere i 2007, og er sidenhen blevet æret med flere titler og har arbejdet med cykelsporten væk fra sadlen. Han var blandt andet en del af bestyrelsen i den australske cykelunion helt frem til 2013, mens han blev æret med en Order of Australia for sine bedrifter tilbage i 2005.

 

Lederen af det australske cykelforbund, Nick Green, begræder på vegne af den officielle australske cykelverden, Wooldridges død.

 

”Steve vil blive husket af mange for ikke kun hans succes i konkurrence, men også for de bidrag til sporten, som han har givet igennem hans mange roller,” siger han ifølge Cyclingnews.com.  

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG