Ochowicz har stadig ingen deadline trods manglende sponsor
13. juni 2018 09:51 af Rasmus Mikkelsen Foto: Sirotti

Fra næste sæson står det nuværende BMC Racing Team uden hovedsponsor, da BMC efter denne sæson stopper deres sponsorat. Holdet general manager, Jim Ochowicz, fastholder dog, at han ikke arbejder med nogen deadline i forhold til at få en sponsor på plads til næste sæson.

Det har efterhånden været kendt i et stykke tid, at BMC Racing Team efter denne sæson skal ud og finde en ny hovedsponsor, der kan lægge den pose penge det kræver at holde det store WorldTour-hold kørende i 2019-sæsonen.

 

Hidtil er der ikke kommet nogen nærmere afklaring, hvorfor flere af holdets store stjerner flittigt rygtes videre til andre hold. Både holdets klassikerstjerne, Greg Van Avermaet, og holdets stærkeste klassementskort, Richie Porte, har været sat i forbindelse med flere andre hold. Senest er Rohan Dennis blevet rygtet ganske kraftigt til Bahrain-Merida.

 

Til trods for den efterhånden ganske presserende situation og det faktum, at mange ryttere laver aftaler om næste sæson under Tour de France, så arbejder Ochowicz ikke med en bestemt deadline i forhold til at få sikret holdets fremtid.

 

”Jeg har ikke en deadline. Jeg har ikke brug for en deadline. Der kunne være et worst-case scenario, hvor vi ikke finder en sponsor, men der er ikke en deadline eller en magisk dato, hvor det hele kollapser. Selv hvis jeg havde alt på plads nu og kunne sætte mig ned og forhandle med rytterne, ville det heller ikke betyde, at de ville blive på holdet” sagde Ochowicz til cyclingnews.com ved starten af gårsdagens fjerde etape i Schweiz Rundt.

 

Ochowicz erkender, at som situationen ser ud lige nu, så er der ikke budget til at fortsætte på WorldTouren til næste sæson. Ochowicz, som efterhånden har været i branchen i mange år, er dog stadig optimistisk, selvom en løsning først skulle komme ganske sent.

 

”Jeg har før skrevet under med ryttere i december. Jeg skrev under med Phil Anderson i december. Der vil stadig være store ryttere at skrive kontrakt med i december. Man er ikke ude af spillet, bare fordi man kommer op med pengene en smule senere,” lyder der fra Ochowicz.

 

Mens Ochowicz knokler videre i kulissen med at finde en sponsor til holdet, skal holdets ryttere i første omgang koncentrere sig om femte etape af Schweiz Rundt, som i dag slutter på Leukerbad-stigningen. Vores optakt til etapen kan du læse her.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG