Nye managerspil til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
25. februar 2018 19:15 af Jesper Johannesen Foto: Sirotti

Feltet.dk laver endnu flere managerspil end nogensinde i år. Vi vil lave managerspil til klassikerne samt Paris-Nice, Tirreno-Adriatico og Volta a Catalunya.

I etapeløbsspillene Paris-Nice og Tirreno-Adriatico skal du vælge 8 ryttere, hvor en af rytterne skal være kaptajn. Du kan tilmelde dit hold til Paris-Nice managerspillet frem til lørdag den 4. marts klokken 14.00, mens tilmeldingsfristen til Tirreno-Adriatico er den 7. marts. 
 

Du skal sammensætte et hold bestående af 8 ryttere ud fra de hold, som kører løbet i virkelighedens verden. Du har 20 millioner kroner til at udvælge dine ryttere. Du kan ændre på holdet frem til spilstart, derefter låses spillet og så kan du ikke længere ændre på holdet eller skifte kaptajn undervejs i spillet. 


Det koster 49,- kroner per hold, som du opretter i managerspillet. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til spillet. 
 

Kontante præmier
I managerspillet har du mulighed for at vinde kontante præmier, hvis du opnår en top ti placering i managerspillet, så vil du vinde kontanter. I spillet vokser puljen med 25 kroner pr. tilmelding.


Mandag starter endnu et managerspil. Det er til det spanske etapeløb Volta a Catalunya, som starter den 19. marts. 

Sæt dine managerhold på www.feltet.dk/manager

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG