Norsk verdensmester på vej til Sky
12. august 2017 20:37 af Benjamin LillelundFoto: UCI Doha

Kristoffer Halvorsen har mulighed for at skrive kontrakt med Team Sky.

Sidste år blev Kristoffer Halvorsen verdensmester for U23-ryttere, men nordmanden valgte alligevel at blive et år ekstra på kontinentalniveau hos Team Joker.

 

Der har blandt andet kastet en sejr i det prominente Handzame Classic af sig, og blandt andet derfor er der bud efter sprinteren fra næsten samtlige WorldTeams.

 

Norsk TV2 kan dog berette om, at Halvorsen har snævret det ned til et valg mellem Team Sky og hollandske Team LottoNL-Jumbo.

 

”At blive professionel er noget, jeg har drømt om, siden jeg startede med at cykle, så det bliver vanvittig sjovt. Jeg tror, det bliver godt uanset hvad. Det er jo et luksusproblem,” siger Kristoffer Halvorsen til TV2.

 

Selvom det almindeligvis frarådes sprintere at tage til Team Sky, fordi de udelukkende satset på klassementet, mener den nykårede europamester, Alexander Kristoff, at det kan være et godt træk af sin landsmand.

 

”Han kommer alligevel ikke til at køre Tour de France de første par år. Så kan han koncentrere sig om lidt mindre løb og være kaptajn der med et godt hold om sig,” siger Alexander Kristoff til TV2.

 

I vinter var Kristoffer Halvorsen på træningslejr med Team Sky og Quick-Step Floors.

 

Kristoffer Halvorsen er 21 år gammel.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG