Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Norsk rytter: Matti Breschel slog mig

Del på Twitter
Del på Facebook

12.08.2017 kl. 12:21 af Anders Schelde Mai.

Norske August Jensen beskylder Matti Breschel for at have slået ham efter afslutningen på 2. etape af Arctic Race of Norway.

Team Coop - ØsterHus-rytteren August Jensen har efter afslutningen på 2.etape af Arctic Race of Norway beskyldt danske Matti Breshel for at have slået ham i baghovedet, da de to ryttere var kommet i mål. Grunden til Breschels vrede var ifølge Jensen, at danskeren var utilfreds med måden, hvorpå Jensen havde kørt i spurten. Det skulle have udløst et slag i baghovedet til den 25-årige nordmand.

 

”Han var sandsynligvis irriteret, på grund af måden, jeg kørte på. Det var en kamp, og jeg er helt sikkert ikke den klogeste i feltet. Men et slag i baghovedet er lidt meget. Jeg gider ikke lægge mig ned, når folk slår på mig.”

 

”Han er sikkert ikke glad for mig, men det er jeg ligeglad med,” sagde August Jensen til TV2 Norge efter etapen.

 

Jensen fortalte desuden, at der med slaget i baghovedet fulgte nogle danske gloser, som nordmanden ikke helt fangede, men hvis betydning han ikke var i tvivl om.

 

”Han sagde en masse på dansk, jeg forstod ikke helt, hvad han sagde. Men det var i hvert fald ikke komplimenter,”

 

Ifølge Aftenposten, så undlod Matti Breschel at kommentere episoden. August Jensen blev nummer 11 på 2. etape af Arctic Race of Norway, mens Matti Breschel kom ind på en placering som nummer 36.

LÆS OGSÅ:

Efterårssensation: Det bedste forsvar er angreb »

Teuns bukker: Løber suverænt med det hele »

LIVE nu: Følg den neglebidende finale på Arctic Race »

Optakt: 4. etape af Arctic Race of Norway »

August Jensen fik blackout efter sejr »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk