Norsgaard efter DM-titel: Havde håbet at vinde med lidt mere
09. juni 2018 21:13 af Jesper Johannesen Foto: Sirotti

Det blev en super dag for Riwal CeramicSpeed i dag ved U23 DM i enkeltstart, hvor holdet både vandt guld og bronze.

Favoritten Mathias Norsgaard tog en flot sejr, da han vandt U23 DM i enkeltstart. Riwal-rytteren kørte i en tid på 28 minutter og 42 sekunder. Det var 16 sekunder hurtigere end Johan Price-Pejtersen (coloQuick). Andreas Stokbro kørte i mål i en tid på 29 minutter og 20 sekunder.


”Jeg synes, det gik fint," forklarede Mathias Norsgaard efter DM-titlen lørdag eftermiddag.

"Jeg havde håbet at vinde med lidt mere. Selvom jeg er blevet dansk mester, bliver jeg nødt til at tænke på de større mål med VM og en medalje til elite DM, så jeg bliver nødt til at præstere bedst muligt hver gang. Men de kører stærkt alle sammen, så det bliver spændende om tre uger, hvordan det kommer til at gå der”, tilføjede Mathias Norsgaard med Dannebrog over brystet.

Stokbro: Jeg er mega glad

Før Mathias Norsgaard satte den hurtigste mellemtid efter 12 kilometer, lå holdkammeraten Andreas Stokbro i hurtigste tid, to sekunder foran Johan, som på anden halvdel kørte hurtigere end Stokbro og tog andenpladsen.
 

”Jeg er mega glad for at blive nummer tre. Det kørte fandme godt derude. Jeg kunne godt mærke, at der var fart på. Jeg lå bare og prøvede at hente dem, der lå ude foran og prøvede at holde mine watt. Så kunne jeg godt se, da jeg manglede fem kilometer, at det skulle have været en overraskende hurtig rute, hvis ikke jeg havde kørt en god tid. Så kørte jeg bare alt, jeg kunne til mål, og det blev en tredjeplads. Det er jeg pisse glad for," lød det fra en ærlig og glad fortalte Andreas Stokbro.

I morgen kører U23-rytterne linjeløb i Esbjerg, hvor der er et nyt mesterskab på spil. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG