Norman: Måtte hive noget ekstra frem
03. juni 2018 09:49 af David BrunoFoto: Sirotti

Lasse Norman Hansen stod for lørdagens store danske præstation i Hammer Series Limburg, da han, efter et tomands-udbrud med Matti Breschel, kørte alene på sidste omgang og scorede i alt 300 point til Aqua Blue Sport.

Danske Lasse Norman Hansen var første mand over stregen i Hammer Sprint i Limburg i går, da den 26-årige OL-guldvinder lige akkurat holdt sig fri af feltet og dermed sikrede Aqua Blue Sport masser af point. 

 

Norman prøvede i starten af løbet at komme fri, men i sidste ende var det et dobbelt dansker-angreb, der gav bonus på næstsidste omgang.

 

”Jeg så feltet gik lidt i stå, og Matti Breschel så ud som om, han var i en god position. Han så jeg var på hjul, så slog han et hul til feltet, og så kørte vi bare væk,” sagde Norman efter løbet til Aquabluesport.com om angrebet der satte feltet skakmat.

 

”En halv omgang efter måtte han give op, men jeg prøvede at holde ved. På den sidste kilometer var det bare alt eller intet, og det eneste jeg kunne gøre var at give den alt, hvad jeg havde.”

 

Mod slutningen kom feltet faretruende tæt på danskeren, der tog de 200 point med få meter ned til de jagtende.

 

”Jeg sagde til mig selv, at jeg måtte hive noget ekstra frem. Jeg stoppede med at træde i et par sekunder før det sidste sving for at kunne tage nogle vejrtrækninger, så gav jeg den bare alt på det sidste stykke, og heldigvis klarede jeg den,” sagde Norman.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG