Nizzolo forlader Giroen
17. maj 2017 12:29 af Mike Winther Hansen Foto: Sirotti

Trek-Segafredos italienske mester Giacomo Nizzolo, måtte før dagens start på 11. etape, opgive at køre med. Da italieneren døjer med pollen allergi og manglende form, på grund af en knæskade.

I følge Cyclingnews.com var Nizzolo dog mødt op til dagens etape. Her besluttede han ikke at starte på dagens kuperede rute, der ender 161 kilometer senere i Bagno di Romagna.

 

Sprinteren begyndte først at træne tre uger før hans start i Tour of Croatia, som blev kørt sidst i april. Grunden til de manglende løbskilometer i år, skyldes en tidligere knæskade, som opstod tilbage i december.

 

Dermed nåede Nizzolo aldrig at sætte sit præg på den et hundrede udgave af Giroen, iklædt den italienske mesterskabstrøje. Han fik dog en nogenlunde start, da han blev firer på åbningsetapen og treer på tredje etape til Cagliari.

 

Siden da har italieneren måtte kæmpe sig i mål. Derfor bliver de resterende sprint afslutninger altså uden Nizzolo, der før Giroens start havde mulighed for et hattrick. Han vandt nemlig pointtrøjen i 2015 og 2016.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG