Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Nizzolo forlader Giroen

Del på Twitter
Del på Facebook

17.05.2017 kl. 12:29 af Mike Winther Hansen.

Trek-Segafredos italienske mester Giacomo Nizzolo, måtte før dagens start på 11. etape, opgive at køre med. Da italieneren døjer med pollen allergi og manglende form, på grund af en knæskade.

I følge Cyclingnews.com var Nizzolo dog mødt op til dagens etape. Her besluttede han ikke at starte på dagens kuperede rute, der ender 161 kilometer senere i Bagno di Romagna.

 

Sprinteren begyndte først at træne tre uger før hans start i Tour of Croatia, som blev kørt sidst i april. Grunden til de manglende løbskilometer i år, skyldes en tidligere knæskade, som opstod tilbage i december.

 

Dermed nåede Nizzolo aldrig at sætte sit præg på den et hundrede udgave af Giroen, iklædt den italienske mesterskabstrøje. Han fik dog en nogenlunde start, da han blev firer på åbningsetapen og treer på tredje etape til Cagliari.

 

Siden da har italieneren måtte kæmpe sig i mål. Derfor bliver de resterende sprint afslutninger altså uden Nizzolo, der før Giroens start havde mulighed for et hattrick. Han vandt nemlig pointtrøjen i 2015 og 2016.

LÆS OGSÅ:

Contador fører Trek an i afskedsløb »

Stuyven: En fantastisk uge »

Stuyven og Dumoulin løber med sejren i BinckBank »

Theuns: Det var en stor holdindsats i dag. »

Theuns hentede landsmand på målstregen »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk