Nico Denz efter andenplads: Mohoric var bare stærkere
15. maj 2018 20:00 af Andreas N. Weisberg Foto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

10. etape af dette års Giro blev en af de hårdeste etaper i løbet indtil videre. Matej Mohoric kunne lade sig hylde som vinder af dagens etapen, da han besejrede tyske Denz i deres tomands-spurt.

Bahrain Merida kunne endelig notere sig for deres første etapesejr i dette års Giro, efter det på mange etaper har været lige ved og næsten. På den anden side har AG2R stadigvæk deres første sejr i løbet til gode. På dagens etape var det dog AG2R, der var lige ved og næsten, men Denz måtte dog se sig slået af den stærkere slovener på linjen.

 

”Til sidst var Mohoric bare stærkere end mig,” erkendte Denz efter etapen til AG2Rs officielle hjemmeside.

 

”Han fortjener denne sejr. Der er intet andet jeg kan sige. Jeg har nu slutte som toer på en etape i Giro d’ Italia, mit bedste resultat til et UCI WorldTour løb indtil videre i min karriere, men jeg er selvfølgelig skuffet over at være kommet så tæt på.”

 

Den 24-årige tysker udtaler selv, at han har været i super form indtil videre i Giroen, og derfor besluttede han sig for, at i dag var dagen han ville køre efter etapesejren.

 

”Siden starten på løbet har jeg følt mig rigtig godt kørende. Ved morgenens briefing blev jeg sikker på, at i dag var dage jeg skulle prøve på noget. Etapen blev kørt fuld tempo hele dagen, men jeg havde det samtidig godt. Jeg besluttede mig for, at det skulle være nu eller aldrig.”

 

Tyskeren har stadig 11 etaper til at gå efter etapesejren endnu, og hvem ved om endnu en mulighed byder sig allerede i morgen, når der venter feltet en noget kortere etape på 154 kilometer, dog stadig med tre kategoriserede stigninger der skal passeres.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG