Nibali om Froome: Klart dårlige nyheder for sporten
13. december 2017 13:20 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Italienske Vincenzo Nibali vil ikke udtale sig for meget om den positive dopingprøve, som hans konkurrent Chris Froome har afleveret. Alligevel kommer Nibali med en lille stikpille til Froome og Team Sky i sin første udtalelse.

For Vincenzo Nibali var dette års Vuelta a España et gensyn med den Nibali, som tidligere har vundet fire Grand Tours. Hamle op med den senere vinder Chris Froome kunne han dog ikke, da Froome endte med at sætte Nibali i skak. Nu kan resultatet dog ændres.

 

Faktisk kan Nibali muligvis ende med at stå registreret som vinder af løbet, såfremt at Froome idømmes en karantæne og hans resultater skal slettes. Hvis dette bliver tilfældet, vil Nibali uden tvivl føle sig snydt for oplevelsen af at stå øverst på podiet i Madrid. Det siger han selv i et interview med Tuttobiciweb.it.

 

”Jeg læste nyheden og reaktionen fra Chris og hans hold. Det er for tidligt at komme med nogle tanker omkring det. Det er helt klart meget dårlige nyheder for sporten og også for mig selv. Hvis det bliver bekræftet, at den er positiv, vil ingen være i stand til at give mig den fantastiske oplevelse af at vinde Vueltaen igen og stå på det øverste trin på podiet i Madrid,” siger Nibali til Tuttobiciweb.

 

Tidligere var selvsamme Nibali citeret for yderligere en udtalelse på det italienske medie, men dette er nu blevet slettet. Her betvivlede Nibali, hvorvidt Froome overhovedet kunne have astma i de dage i Spanien.

 

“I de dage i Spanien havde det regnet, så det er i mine øjne urealistisk, at man skulle lide af Astma. Jeg har det samme problem, men når det regner, irriterer pollen mig ikke, og man behøver ikke engang et spray med Ventolin (andet astma-præparat red.),” sagde altså Nibali i de nu slettede citater på Tuttobiciweb.

 

"Sidenhen har Nibali meldt ud på Twitter, at det italienske medie i første omgang citerede ham forkert. 

 

Jeg har læst, at pressen rapportager om mine udtalelser vedrørende Froome-sagen ikke korresponderer med sandheden," skriver Nibali på Twitter.

 

For de italiensk-kyndige kan den oprindelige nyhed bragt på det italienske medie ses nedenfor:

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG