Nibali: Froome havde ikke vundet Touren uden holdkammerater
13. oktober 2017 12:33 af Benjamin LillelundFoto: Unipublic

Vincenzo Nibali tror ikke på, at Chris Froome havde vundet Tour de France fire gange, hvis han havde haft et svagere hold.

Han har virket næsten urørlig i Tour de France de sidste år, Chris Froome. Siden 2013 er det kun i 2014, hvor han styrtede og udgik, at Froome ikke har vundet Touren, og det har hans hold en meget stor andel i.

 

Sådan mener Vincenzo Nibali i hvert fald, og det kom også til udtryk i årets Vuelta a España, hvor Froome henviste ’Hajen fra Messina’ til andenpladsen.

 

”Jeg tror, den største forskel mellem os i Vueltaen var styrken på hans hold. Han var næsten aldrig hverken isoleret eller i problemer. Selv da han havde dårlige dage som på Los Machucos efter enkeltstarten, havde han fem holdkammerater omkring sig,” siger Vincenzo Nibali til Cyclingnews.com.

 

”Jeg tror ikke, Froome havde vundet Vueltaen uden Team Sky. Hvis han ikke havde fundet et så stærkt hold som Team Sky i karrieren, ville han i min optik heller ikke have vundet Touren fire gange.”

 

Selvom Froome synes umuligt at vælte fra regeringstronen, har Nibali udset sig et punkt, hvor briten kan angribes.

 

”Alle har svagheder. Froomes er nok, når han er isoleret. Det er han ikke vant til i nøglemomenterne, og han ved måske ikke, hvordan man kører bedst i sådanne situationer.”

 

”Desværre gør det ham helt sikkert mere selvsikker, når han kører mod sine rivaler, at han har et så stærkt hold,” afslutter Nibali.

 

Sidste gang Vincenzo Nibali vandt et ugelangt etapeløb, hvor han slog Chris Froome, var i Tirreno-Adriatico i 2013, han briten blev nummer to.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG