Nibali: Froome er ikke Vuelta-favorit
11. august 2017 14:16 af Jørgen Nielsen Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Lørdag den 19. august starter årets sidste grand tour, Vuelta a Espana, og Vincenzo Nibali skal forsøge at rette op på en lidt mager sæson. Helst med den øverste plads på podiet i Madrid.

Når Vueltaen den lørdag 19. august skydes i gang i den franske by Nimes, er ”Hajen fra Messina” til start for fjerde gang, og håber at han kan gøre kunststykket efter fra 2010-sæsonen, hvor Vuelta a Espana blev hans første sejr i en grand tour. Men denne gang er modstanderne af en noget anderledes stålsat kaliber, hvor mange ser Sky-kaptajn Chris Froome som den store favorit.

 

”Jeg vurderer ikke Froome som storfavorit. Der er mange dygtige ryttere, og løbet bliver et stort slag. Nogen kommer med Touren i baggagen, og andre med Giroen som jeg. Men alle vil vinde. Der er ikke en decideret topfavorit, og frem for alt tror jeg, at ruten kommer til at byde på overraskelser, der kan få stor betydning. Jeg har tænk mig at gøre alt, hvad jeg kan og så gøre slutregnskabet op den 10. september i Madrid”, siger Bahrain-Merida kaptajnen ifølge Het Laatste Nieuws.

 

Vincenzo Nibali har haft en lidt svag sæson og står kun noteret for en samlet sejr i Tour of Croatia samt en etapesejr på 16. etape i Giro d’Italia. I den forløbne uge kørte han Tour of Poland, hvor han endte på en samlet 9. plads.

 

”Jeg var godt tilfreds med min egen indsats i Polen. Jeg kom direkte fra en højdetræningslejr, og var godt klar over at jeg ikke kunne køre med i konkurrencen om sejren.  Men 9. pladsen siger mig, at jeg har trænet godt og er helt klar til Vueltaen”.

SÆT DIT VUELTA MANAGERHOLD

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG