Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Nibali: Froome er ikke Vuelta-favorit

Del på Twitter
Del på Facebook

11.08.2017 kl. 14:16 af Jørgen Nielsen.

Lørdag den 19. august starter årets sidste grand tour, Vuelta a Espana, og Vincenzo Nibali skal forsøge at rette op på en lidt mager sæson. Helst med den øverste plads på podiet i Madrid.

Når Vueltaen den lørdag 19. august skydes i gang i den franske by Nimes, er ”Hajen fra Messina” til start for fjerde gang, og håber at han kan gøre kunststykket efter fra 2010-sæsonen, hvor Vuelta a Espana blev hans første sejr i en grand tour. Men denne gang er modstanderne af en noget anderledes stålsat kaliber, hvor mange ser Sky-kaptajn Chris Froome som den store favorit.

 

”Jeg vurderer ikke Froome som storfavorit. Der er mange dygtige ryttere, og løbet bliver et stort slag. Nogen kommer med Touren i baggagen, og andre med Giroen som jeg. Men alle vil vinde. Der er ikke en decideret topfavorit, og frem for alt tror jeg, at ruten kommer til at byde på overraskelser, der kan få stor betydning. Jeg har tænk mig at gøre alt, hvad jeg kan og så gøre slutregnskabet op den 10. september i Madrid”, siger Bahrain-Merida kaptajnen ifølge Het Laatste Nieuws.

 

Vincenzo Nibali har haft en lidt svag sæson og står kun noteret for en samlet sejr i Tour of Croatia samt en etapesejr på 16. etape i Giro d’Italia. I den forløbne uge kørte han Tour of Poland, hvor han endte på en samlet 9. plads.

 

”Jeg var godt tilfreds med min egen indsats i Polen. Jeg kom direkte fra en højdetræningslejr, og var godt klar over at jeg ikke kunne køre med i konkurrencen om sejren.  Men 9. pladsen siger mig, at jeg har trænet godt og er helt klar til Vueltaen”.

SÆT DIT VUELTA MANAGERHOLD

LÆS OGSÅ:

LIVE nu: Hvem vinder på Muren i Alcossebre? »

Optakt: 5. etape af Vuelta a Espana »

Alaphilippe: Stadig ikke på 100 procent »

Degenkolb udgår af Vueltaen »

Officielt: Pozzovivo skifter til Bahrain Merida »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk