Navardauskas endelig tilbage efter seks måneder
10. december 2017 21:58 af Christian BergFoto: Sirotti

Den tidligere litauiske mester har endelig fået grønt lys efter sin operation for hjertearytmi.

Ramunas Navardauskas har holdt løbspause sin Critérium du Dauphiné, da han led af hjertearytmi. Litaueren blev opereret i september, og siden da har han holdt træningen lidt i gang afmålt efter lægernes anvisninger.

 

Samtidig har han fået foretaget en masse test af hjertet undervejs for at holde øje med, hvordan det hele forløb efter operationen. I disse dage er holdet samlet på træningslejr, og kort forinden fik han den besked, han har ventet på i lang tid.

 

”Efter den sidste test, som jeg havde i sidste uge, sagde de to doktorer: ’Ok nu er du klar til at køre’. Der er ingen bivirkninger, så jeg kan starte med at træne hårdere, og det er perfekt, nu når vi er samlet på træningslejr i Kroatien,” siger Navardauskas til Velon.cc.

 

”Jeg har ikke kørt i seks måneder, men timingen af denne træningslejr er fantastisk. Nu kan jeg træne med de andre drenge samt sammenligne mig med dem i forhold til puls, og hvordan de klatrer, så det er godt at være her. Ens motivation er også høj, når man endelig kan køre med sine holdkammerater igen.”

 

Ramunas Navardauskas har kontraktudløb med Bahrain Merida efter næste sæson.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG