Naesen og Gallopin til E3 Harelbeke
20. marts 2018 19:37 af Andreas N. Weisberg Foto: Sirotti

AG2Rs mandskab til den kommende weekends E3  Harelbeke ledes an af den belgiske mester Oliver Naesen, som håber på at kunne forbedre sin tredjeplads fra sidste års løb. 

 

Der er både plads til de mere erfarne ryttere, såvel som de yngre når AG2R stiller stil start i den første af forårets brostensklassikere, E3 Harelbeke. På holdkortet findes navne som Stijn Vandebergh og Tony Galopin nemlig, mens der selvfølgelig også er plads til Oliver Naesen, der må betragtes som det franske holds klart største stjerne og en af favoritterne til at tage den samlede sejr i år. 


Vandebergh, der endte som nummer fire i 2014-udgaven af løbet, håber på at kunne spille videre på sin gode form og er sikker på, at holdet kan få et godt resultat med hjem: "For mig er det de tre vigtigste uger af sæsonen. Holdet er virkelig motiveret til at få et godt resultat efter, hvordan Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne udspillede sig i sidste måned."


Udover Vandebergh og Gallopin får Naesen også hjælp at hente hos franskmanden Rudy Barbier, som startede sæsonen godt ud med tre top-10 placeringer i Abu Dhabi Tour. 


AG2R-holdet til E3 Harelbeke:
Nico Denz
Rudy Barbier
Tony Gallopin
Oliver Naesen
Gediminas Bagdonas
Stijn Vandenbergh
Julien Duval

 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG