Naesen: Jeg har potentialet til at vinde en klassiker
11. januar 2018 19:00 af Andy Pedersen

Sidste sæson viste sig at være lidt af en gennembrudssæson for Oliver Naesen. Han formåede endnu engang at vise, at han har potentialet til at være med helt fremme blandt de allerbedste, når det kommer til forårsklassikerne.

Det har han en ambition om også at vise igen i år. Faktisk mener han, at han ligger blandt de fem allerbedste klassikerryttere på nuværende tidspunkt. Sidste år blev det til en tredjeplads i E3 Harelbeke, mens han faldt til en 31. plads i Paris-Roubaix. Det vil han gerne lave om på i år.

 

”Sidste år havde jeg en ambition om at køre i top-10 i klassikerne, men i perioden omkring Flandern Rundt hørte jeg til i top-4. Dog var omstændighederne ikke til, at jeg kunne bevise det. Styrtet i Touren var også et smerteligt øjeblik, og jeg blev mindet om det dagligt af folk,” siger Naesen til Sporza.be.

 

Faktisk mener han, at han har potentialet til at vinde en klassiker en dag. Det er drømmen, og det er på nuværende tidspunkt dét, som driver værket.

 

”For at vinde en klassiker er man nødt til at være blandt de bedste til at starte. Normalt hører jeg til i top-5 blandt rytterne i brostensklassikerne. Hvis man er i den position, skal man turde drømme om en sejr i klassikerne,” siger Naesen. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG