Naesen: Ændringerne i Omloop Het Nieuwsblad passer til mig
22. februar 2018 12:30 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Sirotti

Oliver Naesen forventer en udbytterig weekend, når brostenssæsonen åbner lørdag og søndag med Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne.    

På trods af en brækket næse er det en yderst ambitiøs Oliver Naesen, som stiller til start i weekendens åbning på brostenssæsonen. Den 27-årige belgier har et regnskab at gøre op i dette års klassikere, efter at det forblev ved lige ved og næsten i 2017 med stærke top-10 placeringer. Dog uden en sejr som kronen på værket.

 

”Sidste år sluttede jeg i top-10 i begge de her løb, så jeg kan godt tillade mig at have ambitioner,” udtaler han til Cyclingnews.com.

 

Han lægger især vægt på, at årets udgave af Omloop Het Nieuwsblad tegner til at blive en endnu hårdere rute end tidligere set. Arrangørerne har således ændret ruten i finalen, så løbet i højere grad minder om et lille Flandern Rundt.

 

Klassiske mure som Tenbosse, Muur van Geraardsbergen, and Bosberg kommer således alle sammen indenfor de sidste 27 kilometer af løbet, som er på i alt 196,2 kilometer med målstregen i byen Meerbeke.

 

En ruteændring, der klart vil favorisere ryttere med Oliver Naesens kvaliteter.

 

”Vi kommer jo til at låne Mur de Grammont (Geraadsbergen, red.), og det passer mig bare rigtig godt. Vi stiller med et godt hold i weekenden,” udtaler den belgiske AG2R-rytter, der blandt andet kan regne med hjælp fra den bomstærke landsmand og tidligere to’er i netop Omloop Het Nieuwsblad i 2013 Stijn Vandenbergh samt den schweiziske mester Silvan Dillier.

 

Omloop Het Nieuwsblad blev sidste år vundet af Greg Van Avermaet efter en tremandsspurt foran Peter Sagan og Sep Vanmarcke. Naesen blev nummer syv. Også i år kan Naesen regne med stor konkurrence, da stort set alle klassikerstjernerne, på nær Peter Sagan, er til start.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG