Moser vandt Trofeo Laigueglia - Asgreen med topresultat
11. februar 2018 16:30 af Rikke Bak Dalgaard Foto: Luca Bettini / BettiniPhoto

Moreno Moser (Astana) kørte først over målstregen i den 55. udgave af Trofeo Laigueglia og hentede årets første sejr.

Virtu Cyclings fik et flot resultat i sæsonpremiere for det danske hold. 23-årige Kasper Asgreen beviste i den 203 kilometer lange italienske sæsonåbner, Trofeo Laigueglia, at der er meget i vente for den unge dansker ved at slutte på en sjetteplads i meget hård finale.
 
Holdkammeraten, Audun Fløtten, sørgede for at få Virtu’s navn på kommentatorernes læber ved at deltage i dagens langvarige udbrud med to følgesvende, men da løbet blev åbnet bagfra, blev trioen hentet. Danske Asgreen kæmpede med at få lukket hullet til en ny udbrudsgruppe, og da målstregen nærmede sig, endte U23-europamesteren med at kæmpe sig ind over målstregen som nummer seks.
 
”Kasper Asgreen kørte en meget flot finale, der var domineret af AG2R, som satte et drabeligt tempo på de sidste fire omgange på den to kilometer lange og 9% stejle stigning. Resultatet bekræfter de forhåbninger, jeg har haft på Kaspers vegne om at kunne levere på en bredere front end på enkeltstarten. Samtidigt er det stort resultat for holdet, der på mange måder er under udvikling. Det er formentligt vores største endagsløb i 2018 i et meget stærkt selskab, så jeg er tilfreds med, at vores unge drenge leverer et topresultat.”
 
"Kramper i benene" 
Selvom Kasper Asgreen er Europamester i kampen mod uret, vidste han, at dagens resultat er noget særligt: ”Jeg har trænet hårdt for at kunne være på toppen i dag, og det er naturligvis meget tilfredsstillende at kunne bekræfte formen, både overfor mig selv og overfor holdet."

"Finalen blev kørt i et hæsblæsende tempo, og jeg måtte grave dybt for at finde det sidste frem for at kunne være med helt fremme. Da Moreno (Moser, red.) kører væk, sidder vi en mindre gruppe bagved og skal køre om de sidste podiepladser. Da vi rammer en kontra-bakke et par hundrede meter fra mål, åbner jeg spurten, men mærker med det samme kramper i benene. Men det rokker ikke ved glæden over resultatet i dag, og jeg ser nu frem til at køre de kommende løb med den gode form”.
 
Moreno Moser vandt altså den 55. udgave af løbet, der har Rolf Sørensen to gange på sejrslisten.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk