Mørkøv usikker på Quick-Step: Ved ikke, hvor han skal bruges
10. oktober 2017 18:40 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

Michael Mørkøv har endnu ikke fået at vide, hvilken rolle han præcis kommer til at få hos Quick-Step Floors.

I to sæsoner har Michael Mørkøv fungeret som personlig oppasser for Alexander Kristoff, men det er slut nu, da danskeren til næste sæson skifter væk fra Katusha-Alpecin til Quick-Step Floors.

 

Dermed starter en ny epoke i Mørkøvs karriere, hvor han umiddelbart vil skulle fungere som Elia Viviani og Fernando Gavirias leadout-mand, men han er faktisk ikke helt klar over, hvordan næste sæson komme til at udarte sig.

 

”Jeg kender endnu ikke mit løbsprogram for næste år, men jeg forventer at komme til at køre en hel del med Viviani og Gaviria. Det er Quicksteps to bedste sprintere, og jeg er spændt på at se, hvordan holdet griber mig an som rytter, og hvor de ønsker at bruge mine kvaliteter. Om jeg bliver tilknyttet en af de to, eller om jeg kommer til at fungere lidt på skift, må tiden vise,” skriver Michael Mørkøv i en blog til TV2 Sport.

 

Mørkøv nærer desuden et håb om at få deltagelse i brostensløb, men med ryttere som Niki Terpstra, Zdenek Stybar og Philippe Gilbert på holdet, bliver det svært at booke en billet til forårets klassikere.

 

”Men jeg håber selvfølgelig på en god start med dem, og desuden kunne jeg også godt tænke mig at komme til at spille en rolle på klassikerholdet. Jeg ved godt, at det er verdens absolut stærkeste klassikerhold, og når de er på hjemmebane i Belgien, så er det det største løb for dem, så jeg forventer ikke at blive fast klassikermand,” forklarer Mørkøv.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG