Mitchelton-SCOTT tager tilfredse hjem efter tre dage i Norge
28. maj 2018 08:35 af Christopher WallinFoto: Sirotti

Det australske mandskab lagde ud med at vinde Hammer Climb, Hammer Sprint og afslutter med Hammer Chase, et vaskeægte hattrick. Det betyder også holdet tager den samlede sejr i Norge.

De nærmeste udfordrer til de fem Mitchelton-SCOTT folk på dagens holdtidskørsel var Team Sunweb, men de var ikke i stand til at true dem, i stedet udbyggede de blot føringen til over et minut, det var blandt andet fordi holdet leverede en af deres absolut bedste holdtidskørsler, ifølge Cameron Meyer.

 

”Det var fedt og en af de bedste holdtidskørsler jeg nogensinde har været en del af. Det hele gik glat, og vi fik gode meldinger fra bilen. Vi ville lave en god afslutning i Norge, og det er vigtigt vi får øvet vores holdtidskørsler, da der venter mange forude i løbet af sæsonen,” siger Cameron Meyer.

 

Det gode samarbejde viste sig ikke udelukkende kun på holdtidskørslen, men også de øvrige etaper, hvor mandskabet har været determineret og domineret hele Hammer Stavanger.

 

”Vi ser i dag, hvordan alle udfylder deres rolle på holdet, gutterne tog deres føringer og det var en rigtig holdindsats. Igennem alle tre løb har vi været med i samtlige angreb, så vi er naturligvis trætte nu, men kan tage hjem med høj moral,” siger Daryl Impey efter tre dage i Norge.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG