Mikkel Bjergs Axeon Hagens Berman-hold bliver prokontinental
04. december 2017 16:42 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Den danske verdensmester Mikkel Bjerg kommer fra næste sæson til at køre på prokontinental-niveau. Hans nye amerikanske mandskab, Axeon Hagens Berman, har fået godkendt deres ansøgning om at træde et skridt højere op på rangstigen.

Dermed kan det tidligere Livestrong-mandskab, som blev startet med store forbindelser til den detroniserede cykelkonge Lance Armstrong, altså nu markere det hidtidige toppunkt i perioden efter bruddet med Livestrong tilbage i 2012.

 

Axeon Hagens Berman har ifølge dem selv leveret hele 20 ryttere til WorldTouren på nuværende tidspunkt, og målet med deres nye status er at intensivere denne proces. Holdet, som er under ledelse af den tidligere OL-bronzevinder Axel Merckx, er notorisk kendt for at tiltrække unde ryttere, som dermed måske kan få en adgangsbillet til de helt store scener.

 

Dermed bliver mandskabet det femte amerikanske hold på prokontinental-niveau og markerer dermed en større amerikansk tilstedeværelse i år, hvor også Nicolai Brøchners Holowesko-Citadel og Rally Cycling er lykkedes med at hive den fine titel hjem.

 

”For os er det endnu et stort skridt i at få vores program til at vækste, og det ville ikke være muligt uden Steve Berman og hans firma: Hagens Berman. Uden dem ville vi ikke være blevet prokontinental,” siger Axel Merckx til Cyclingnews.com.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk